1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 19.11.2015

Autostrada București-Constanța ar putea deveni pericol public pentru șoferi - Centrul Vechi, sub asediu: Care este soarta afacerilor din clădirile cu risc seismic - Terorismul scumpeşte creditele - Printre cele mai mari retrageri din regiune. Băncile străine şi-au redus expunerea pe România cu 5,6 miliarde dolari în ultimul an. Citeşte pe larg revista presei din 19 noiembrie 2015.

19 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Autostrada București-Constanța ar putea deveni pericol public pentru șoferi - Capital. Marea modenizare a lotului București-Fundulea, considerată cea mai deteriorată autostradă din România, un proiect anunțat cu surle și trâmbițe de conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi încă din februarie 2015, se amână pentru anul viitor.

Centrul Vechi, sub asediu: Care este soarta afacerilor din clădirile cu risc seismic? - adevărul financiar.

Printre cele mai mari retrageri din regiune. Băncile străine şi-au redus expunerea pe România cu 5,6 miliarde dolari în ultimul an - ZF. În acest moment, expunerea băncilor străine pe economia românească este de 33,3 miliarde de dolari (echivalentul a 137 mld. lei) respectiv 19% din Produsul Intern Brut al României, ceea ce înseamnă practic că băncile româneşti nu mai apelează la finanţare externă şi au resurse financiare suficiente pentru a se susţine singure.

Terorismul scumpeşte creditele - DIGI24. Atacurile teroriste din Franţa ar putea afecta activitatea băncilor comerciale, inclusiv în România. Băncile centrale ar putea impune norme mai stricte pentru verificarea tranzacţiilor ce ar putea ascunde finanţări pentru grupuri teroriste. Cum aceste cerinţe vor creşte cheltuielile băncilor comerciale, clienţii se pot aştepta la o majorare a comisioanelor şi dobânzilor.

Clienții nemulțumiți de asigurători vor avea comisie de mediere până la sfârșitul anului - Profit.

Mega Image şi Decathlon trag tare să deschidă proiectul din Băneasa înainte de sărbători - ZF.

Efectul neasteptat al atentatelor de la Paris: Miscarea Frantei privind Siria ar putea scoate Rusia din izolare, in detrimentul Ucrainei - Hotnews.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO