1EUR = 4.8393 RON

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 2.12.2014

AFI vrea să vândă birourile de lângă mallul Cotroceni - Reţeta Rockefeller pentru România - Se vând magazinele Billa? - România încheie epoca Băsescu cu un PIB dublu şi cu 430 de kilometri de autostradă în plus - Miliardarul Slim a cumpărat o firmă care construieşte metroul din Drumul Taberei - Nurofen şi Aspenter se „bat“ cu Cefort şi Omez pe o piaţă de 3,3 mld. lei, care creşte cu 10%. Citeşte pe larg revista presei din 2 decembrie 2014

02 dec, 2014 | ECONOMICA.net

Capital - Reţeta Rockefeller pentru România. În ultimii trei ani, renumitul grup financiar american Rockefeller a reuşit să vândă peste 380 de apartamente în Bucureşti şi anul viitor va merge în paralel cu construcţia a trei ansambluri rezidenţiale. Gigantul Rockefeller este prezent pe piaţa românească prin intermediul fondului de investiţii Europa Capital, a cărui pachet majoritar de acţiuni l-a cumpărat în octombrie 2010. Investitorii au intrat în parteneriat cu dezvoltatorul RPF Developement, controlat tot de acţionari americani, alături de care construiesc două ansambluri rezidenţiale: Vitan Residence 2, amplasat în apropierea staţiei de metrou Mihai Bravu, şi Tineretului Park Residence, dezvoltat pe un teren de 6.000 mp cu deschidere la parcul Tineretului.

ZF - AFI Europe: Ne gândim să vindem birourile de lângă mallul Cotroceni. Grupul israelian AFI Europe, con­trolat de omul de afaceri Lev Leviev, analizează vânzarea clădirilor de birouri construite lângă mallul AFI Palace Cotro­ceni din Bucureşti, dar aşteaptă intrarea pe piaţa locală a unor investitori instituţionali, dispuşi să plătească preţuri mai ridicate comparativ cu fondurile oportuniste active acum în România.

DIGI24 - REWE vrea să vândă magazinele Billa din România.

ZF - România încheie epoca Băsescu cu un PIB dublu şi cu 430 de kilometri de autostradă în plus

paginademedia.ro - Curtea de Apel: Antena 1 si Antena 3 sa plateasca despagubiri de 5 milioane de lei RCS&RDS pentru campania de denigrare din 2012. Pedeapsă dură pentru grupul Intact în procesul cu RCS. Principalele posturi ale trustului, Antena 1 și Antena 3, au pierdut un proces la Curtea de Apel cu compania RCS&RDS. Curtea de Apel a decis, săptămâna trecută că trustul Intact trebuie să plătească RCS suma de 5 milioane de lei (peste un milion de euro), reprezentând „despăgubiri pentru prejudiciul moral”. În plus, instanța îi obligă pe pârâți ca, după ce decizia rămâne irevocabilă, aceasta să fie difuzate pe post timp de o lună, sub formă de știre și de croll, din oră în oră.

ZF - Intersport s-a întors în Piaţa Unirii după trei ani şi jumătate de pauză, în spaţiul ocupat anterior de Raiffeisen Bank

ZF - Radiografia pieţei de medicamente generice: Nurofen şi Aspenter se „bat“ cu Cefort şi Omez pe o piaţă de 3,3 mld. lei, care creşte cu 10%. Vânzările de medicamente generice s-au majorat cu 10% în valoare în primele nouă luni ale acestui an comparativ cu acelaşi interval din 2013 ♦  Ranbaxy, Sanofi şi Antibiotice sunt cei mai mari jucători din generice, o piaţă pe care produsele fără prescripţie au aproape 40% din vânzări ♦ Segmentul genericelor care se eliberează pe bază de reţetă este extrem de fragmentat, primele două produse având o cotă de puţin peste 4% din segmentul pe care sunt prezente.

Gândul - Carlos Slim a cumpărat o firmă care construieşte metroul din Drumul Taberei. Grupul spaniol de construcţii FCC, puternic îndatorat, a ajuns la un acord de refinanţare cu Carlos Slim, la câteva zile după ce a eşuat în încercarea de a încheia o astfel de înţelegere cu investitorul George Soros, miliardarul mexican devenind cel mai mare acţionar al companiei

Capital - "Transportatorii cresc prețurile din 2015". „Companiile de transport și logistică vor strânge rândurile – se vor accentua tendințele de eficientizare a activității: posibil prin creșterea profitabilității în dauna cifrei de afaceri, prin termene de plată mai strânse și prețuri mai mari la transport“, a declarat Mircea Vlah, CEO-ul Dumagas Transport & Logistics.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO