1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 20.04.2016

Curtea de Conturi dă de pământ cu distribuitorii de energie și ANRE: facturile au fost umflate cu pierderi de peste 1 mld. euro - Cum s-a „evaporat” berea românească - Curtea Constituțională respinge excepțiile ridicate de bănci împotriva legii clauzelor abuzive - Se apropie lansarea primelor finantari europene in "noul POSDRU" 2014-2020 - Comisia Europeană relaxează normele de poluare la motoarele diesel. Citeşte pe larg revista presei din 20 aprilie 2016.

20 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Curtea de Conturi dă de pământ cu distribuitorii de energie și ANRE: facturile au fost umflate cu pierderi de peste 1 mld. euro - Profit. Consumatorii au suportat pe facturile de curent electric pierderi de energie din rețelele de distribuție de peste 1 miliard de euro în perioada 2010-2013, în condițiile în care, în intervalul respectiv, tariful mediu de distribuție a energie electrice s-a majorat cu peste 13%, de la 176,20 la 200,30 lei/MWh, facturile consumatorilor fiind încărcate atât cu aceste pierderi de energie din rețele, cât și cu investițiile realizate de operatorii de distribuție tocmai în scopul reducerii pierderilor, investiții care s-au dovedit a fi ineficiente, se arată într-un raport al Curții de Conturi.

Cum s-a „evaporat” berea românească - DIGI24.

Curtea Constituțională respinge excepțiile ridicate de bănci împotriva legii clauzelor abuzive - Profit.

Se apropie lansarea primelor finantari europene in "noul POSDRU" 2014-2020. Salariu brut de 4.700 euro pentru un manager de proiect? - startupcafe.ro.

Continental a trecut de 2,3 mld. euro. În patru ani afacerile din România ale celui mai mare exportator din industria componentelor auto au crescut cu un miliard de euro, iar numărul de angajaţi s-a dublat la 16.500 de oameni. „Continuăm extinderea“ - ZF.

Cele mai mari 5 economii din UE vor pune la comun informațiile despre beneficiarii reali ai companiilor și fundațiilor paravan - cursdeguvernare.ro.

Comisia Europeană relaxează normele de poluare la motoarele diesel - Capital.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO