1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 21.03.2016

Un fost șef de la Unirea Shopping Center, numit administrator la Astra Asigurări - Administratorul judiciar GMC propune stergerea datoriilor CE Hunedoara/ Compania nu mai indeplineste conditiile de mediu pentru a mai functiona, iar falimentul este evident - 10.000 de euro de la stat pentru romanii care vor sa intre in afaceri - Topul celor mai scumpe cartiere din România. Citeşte pe larg revista presei din 21 martie 2016.

21 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Un fost șef de la Unirea Shopping Center, numit administrator la Astra Asigurări - Profit. Omul de afaceri Dan Adamescu, proprietarul Astra Asigurări, l-a numit pe Bogdan Antonescu în funcția de administrator special al societății falimentare. Antonescu este un vechi om de încredere al acționarului Astra, prezent, la un moment dat, inclusiv în consiliul de administrație al Unirea Shopping Center.

Administratorul judiciar GMC propune stergerea datoriilor CE Hunedoara/ Compania nu mai indeplineste conditiile de mediu pentru a mai functiona, iar falimentul este evident - Hotnews.

Topul celor mai scumpe cartiere din România - Capital.

Propunere: 10.000 de euro de la stat pentru romanii care vor sa intre in afaceri - SRL-D 2016 - startupcafe.ro. Romanii care vor sa debuteze in afaceri vor putea primi un ajutor de stat de pana la 45.245 lei (circa 10.000 de euro) pentru investitii, prin Programul SRL-Debutant 2016, potrivit proiectului de procedura de derulare a acestei scheme de finatare, publicate duminica de Ministerul Economiei. Directia Politici Antreprenoriale, din subordinea Ministerului Economiei, a publicat duminica propunerea de procedura de derulare a Programului SRL-D, editia 2016. Data la care antreprenorii debutanti vor putea sa-si depuna cererile de finantare si planurile de afaceri NU a fost inca stabilita.

DOCUMENT Ministerul Economiei va relua discuțiile cu Finanțele pentru TVA zero la cazarea turiștilor străini - Profit.

În „oraşul corporatiştilor“, Barbu Văcărescu-Floreasca, 30.000 de angajaţi se sufocă zilnic să ajungă la muncă. „Între 8 şi 8.30 las trei metrouri să treacă din cauza aglomeraţiei pentru a ajunge la muncă“, spune un angajat din zonă - ZF.

Divergența internă crează dezechilibre severe în bugete. La fiecare leu colectat, trei județe primesc doi de la bugetul de stat - cursdeguvernare.ro.

Constantin Stroe, ACAROM, către antreprenori: Investiţi în producţia de componente auto din mase plastice, jante din aluminiu, componente pentru tracţiune, motoare în roată, baterii pentru vehicule electrice - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO