1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 24.07.2015

Totul despre Master Planul României - Poteca (Ochiului) Dracului: Transalpina, drumul de 400 de milioane de euro care leagă nimic de nimic - Harta mâncării în România - Cinci motive pentru care Rusia riscă cea mai lungă recesiune din ultimele două decenii. Citeşte pe larg revista presei din 24 iulie 2015.

24 iul, 2015 | ECONOMICA.net

Bruxelles-ul a acceptat varianta finala a Master Planului de Transport. Scenariul optimist cere Romaniei reforme si aduce 6 autostrazi, scenariul pesimist pastreaza haosul din Transporturi si aduce doar Sibiu - Pitesti si un ciot de drum expres - Hotnews.

Poteca (Ochiului) Dracului: Transalpina, drumul de 400 de milioane de euro care leagă nimic de nimic - adevărul financiar. Transalpina va fi deschisă oficial luna viitoare, pe întregul său parcurs, de la Novaci la Săliște. Reabilitat în decurs de șase ani, "Drumul Regelui" a costat cât o autostradă și pare a fi complet inutil pentru transportatori.

Harta mâncării. Câţi bani dau românii pe alimente şi ce procent din venituri reprezintă sumele cheltuite - INFOGRAFIE ADEVĂRUL.

Trei oferte de cumpărare pentru Petrotel Lukoil - DIGI24. Trei oferte de cumpărare ar fi primit Lukoil pentru rafinăria de la Ploieşti, susţin surse din piaţa de energie. Ultima ar fi venit de la o companie din China, în luna martie a acestui an. Celelalte două - de la societăţi cu capital străin, conduse de cetăţeni români. Una are afaceri în domeniul asigurărilor. Cealaltă investeşte în prospecţiuni petroliere.

Cinci motive pentru care Rusia riscă cea mai lungă recesiune din ultimele două decenii - adevărul financiar. Economia Rusiei resimte puternic șocul petrolier, mai grav decât criza din 1986, o parte principală din venituri constând în materii prime energetice sau produse energofage care necesită mari cantități de energie pentru fabricație.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO