1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 25.01.2016

ELCEN acuză o companie americană că i-ar fi livrat piese de schimb neconforme la CET Vest - Capitalismul sălbatic al României: Câte dintre firmele înfiinţate în 1990-1991 au rezistat celor 26 de ani de economie de piaţă - La ce cost s-ar putea împrumuta România în euro pe piaţa externă - Ce se întâmplă cu Hidroelectrica în 2016 - Patronul Ikea a trimis 300 mil. € într-un an în România pentru imobiliare, retail şi achiziţii de păduri - Zona Unirii, în vizorul investitorilor imobiliari. Citeşte pe larg revista presei din 25 ianuarie 2016.

25 ian, 2016 | ECONOMICA.net

ELCEN acuză o companie americană că i-ar fi livrat piese de schimb neconforme la CET Vest - Profit. Electrocentrale București (ELCEN), furnizorul de agent termic al RADET, se pregătește de un posibil proces în justiție cu compania americană Turbine Services Ltd., susținând că aceasta i-ar fi livrat piese de schimb pentru două turbine de la termocentrala CET Vest care s-au dovedit a fi neconforme cu cerințele din caietul de sarcini al licitației europene în baza căruia americanilor le-a fost atribuit contractul de furnizare.

Capitalismul sălbatic al României: Câte dintre firmele înfiinţate în 1990-1991 au rezistat celor 26 de ani de economie de piaţă - adevarulfinanciar.ro.

La ce cost s-ar putea împrumuta România în euro pe piaţa externă? Statul poate să profite de fereastra de oportunitate şi să lanseze eurobonduri - ZF.

La cinci ani de la listare, o treime din capitalul Fondului Proprietatea s-a mutat la Londra - ZF.

Proiect: Codul Fiscal - fără modificări în Guvern. Pensiile - fără impozit și CASS - Profit.

Remus Borza: În 2016, Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă şi se va lista pe bursă - Bursa.

Patronul Ikea a trimis 300 mil. € într-un an în România pentru imobiliare, retail şi achiziţii de păduri - ZF.

Zona Unirii, în vizorul investitorilor imobiliari. Două clădiri de birouri și un proiect rezidențial sunt în construcție - Profit.

Activati ca P.F.A.? Atunci puneti-va deoparte bani pentru noile obligatii fiscale. Aspecte importante privind depunerea declaratiei formular 600 - Hotnews.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO