1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 26.04.2016

Cele mai mari trei bănci au 3.000 de apartamente şi case la vânzare - Haosul salarizării: Bugetari cu aceeași funcție și salariu diferit, consilier juridic plătit mai prost ca un șofer - Aveţi o afacere? Trebuie să ştiţi în amănunt cel puţin 1.500 de pagini de legi fiscale - Băncile avertizează: E iminentă o criză în creditarea populaţiei. Citeşte pe larg revista presei din 25 aprilie 2016.

25 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Cele mai mari trei bănci au 3.000 de apartamente şi case la vânzare - ZF. BCR, BRD şi Banca Tran­sil­vania, cele mai mari trei bănci locale în funcţie de activele deţinute, caută cumpărători pentru aproximativ 3.000 de apartamente şi case executate silit, cu preţuri sub media pieţei. Iar asta în condiţiile în care multe imobile se află pe piaţă de o perioadă îndelungată fără să trezească interesul vreunui cumpărător.

Haosul salarizării: Bugetari cu aceeași funcție și salariu diferit, consilier juridic plătit mai prost ca un șofer - Profit. Deciziile adoptate de-a lungul timpului privind salarizarea bugetarilor au generat în administrație un haos în care un angajat are un salariu și de 4 ori mai mare sau mai mic decât un alt bugetar cu aceeași funcție dintr-o altă instituție sau chiar din același minister, iar un consilier juridic este plătit mai prost decât un șofer. Bugetarii sunt astăzi plătiți diferit în funcție și de persoana la cabinetul căreia lucrează fiecare în minister, chiar dacă au aceeași funcție.

Aveţi o afacere? Trebuie să ştiţi în amănunt cel puţin 1.500 de pagini de legi fiscale - DIGI24. Afacerile din România se împotmolesc în legile fiscale mult prea stufoase. Patronii se plâng că trebuie să cunoască în amănunt nu mai puţin de 1.500 de pagini de legi şi norme fiscale - multe dintre ele schimbate la începutul anului. Asta în condiţiile în care, spun ei, recomandarea europeană este ca legislaţia în domeniu să nu depăşească 200 de pagini.

Băncile avertizează: E iminentă o criză în creditarea populaţiei - Capital.

Valea Jiului 3.0: Statul pregăteşte al treilea plan de salvare pentru minerit. De ce au eşuat celelalte tentative - adevărul financiar.

Şeful JYSK: Vedem potenţial pentru 15 magazine în Bucureşti şi în cartierele limitrofe - ZF. Alexandru Bratu, country manager pentru România şi Bulgaria al retailerului de mobilă şi accesorii JYSK, spune că reţeaua daneză ţinteşte un număr de 15 magazine doar în Bucureşti şi în cartierele limitrofe până în 2020.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO