1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 26.10.2015

Grupul Lazăr preia activele edy Spedition - Legislația fiscală va trece prin noi transformări în următorii doi ani - Cine sunt campionii în business ai zonei Moldovei în 2015 - România se mai împrumută cu 5 miliarde de euro în 2016. Citeşte pe larg revista presei din 26 octombrie 2015.

26 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Grupul Lazăr preia activele edy Spedition - ZF. Grupul Lazăr, cu afaceri anuale de peste 90 mil. euro şi controlat de omul de afaceri Ion Lazăr, a achiziţionat activele edy Spedition la licitaţia organizată de administratorul judiciar al companiei aflate în insolvenţă din toamna lui 2012.

Legislația fiscală va trece prin noi transformări în următorii doi ani - Capital.

Doi parlamentari atacă piața notarilor și propun notariate de stat, care să strice înțelegeri pe tarife - Profit. Doi parlamentari au inițiat un proiect de lege care să permită activitatea pe piață a unui notar public "de stat", care să perceapă propriul tarif pentru servicii notariale și să strice astfel înțelegeri între actualii notari privind onorariile. Proiectul este redactat însă în condițiile în care chiar colegii lor parlamentari nu au dorit anterior să intervină pe această piață.

Cine sunt campionii în business ai zonei Moldovei în 2015 - ZF.

Economia kazahă: “Tabloul lui Mendeleev”, în pragul unei rescrieri majore - adevărul financiar.

În ce să investeşti: direct în acţiuni la bănci, sau în SIF-uri? - ZF.

România se mai împrumută cu 5 miliarde de euro în 2016 - România liberă.

Actionarii EximAsig au decis reducerea cu peste 26,4 milioane lei a capitalului social al societatii pentru a acoperi partial pierderile din 2014 - Hotnews.

Cu acţionari ruşi în spate, Omsk Carbon din Galaţi a făcut 141 mil. lei din vânzarea de negru de fum cu 7 angajaţi - ZF.

Investițiile străine – 4 pași înainte în producție, 3 pași înapoi în finanțare. Pe care va trebui să o facem tot mai mult din surse proprii - cursdeguvernare.ro.

Eugen Teodorovici: Înfiinţarea băncii de dezvoltare va fi aprobată în acest an - Bursa. EximBank şi CEC Bank ar putea fi entităţi complementare în proiectul înfiinţării unei bănci de dezvoltare, după cum a spus, într-o întâlnire cu presa, Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor publice. Instituţia pe care o conduce lucrează, încă, la acest proiect, care ar urma să fie aprobat până la finalul anului în curs, conform spuselor ministrului de resort.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO