1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 29.07.2015

Câți bani a primit România de la UE din 2007 şi până acum - Restaurantele McDonald’s în franciză, mai tari decât cele operate direct - A încălcat Mișu Negrițoiu embargoul impus de SUA Iranului? Traseul motorului de avion pe care Iranul voia să-l cumpere sin America via ING România - TOP 10 agricultori din România subvenționați de stat - CE analizează angajamentele prin care operatorii telecom vor să scape de investigaţia Concurenţei - Clădirile și terenurile Bancorex, date pe nimic. Citeşte pe larg revista presei din 29 iulie 2015.

29 iul, 2015 | ECONOMICA.net

Câți bani a primit România de la UE - DIGI24. Începând din 2007, anul aderării, până la 30 iulie 2015, România a primit de la UE fonduri de 35,5 miliarde de euro şi a contribuit la bugetul Uniunii cu 11,7 miliarde de euro, rezultând un sold pozitiv de 18,7 miliarde de euro.

Restaurantele McDonald’s în franciză au vânzări mai mari decât cele operate direct - ZF. Fiecare dintre cele şapte restaurante în franciză pe care McDonald’s le deţine în România a avut anul trecut o cifră medie de afaceri de 7,7 mil. lei, cu 7-9% mai mare decât a unui restaurant operat direct de lanţul american de fast-food-uri, potrivit calculelor ZF pe baza datelor publice.

A încălcat Mișu Negrițoiu embargoul impus de SUA Iranului? Traseul motorului de avion pe care Iranul voia să-l cumpere sin America via ING România - adevărul financiar.

TOP 10 agricultori din România subvenționați de stat - Capital.

CE analizează angajamentele prin care operatorii telecom vor să scape de investigaţia Concurenţei - Gândul. Consiliul Concurenţei a transmis Comisiei Europene (CE) angajamentele primite de la Orange, Vodafone, RCS & RDS şi Cosmote (Telekom România) prin care operatorii încearcă să pună capăt unei investigaţii privind un posibil abuz de poziţie dominantă la terminarea apelurilor.

Rectificarea: Deficitul de politici europene din spatele excedentului bugetar - cursdeguvernare.ro.

Clădirile și terenurile Bancorex, date pe nimic - DIGI24. Hoţiile nu s-au terminat după falimentul băncii Bancorex, din 1999, ci au continuat şi după. De data aceasta, miza au fost proprietăţile băncii - terenuri şi clădiri. Majoritatea au fost subevaluate de statul român, până au ajuns să valoreze chiar şi de zeci de ori mai puţin decât preţul pieţei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO