1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 29.10.2015

Se încinge piaţa imobiliară în Bucureşti: numărul locuinţelor livrate, mai mare cu 50% ca în 2008 - Deputatul Iulian Iancu este propunerea Romaniei pentru o inalta functie europeana. Vezi cine este Iulian Iancu, cine l-a propus si de ce este considerat omul Gazprom - Robor scade cu 5% într-o singură şedinţă şi ajunge la minimul istoric de 1,21%. Citeşte pe larg revista presei din 29 octombrie 2015.

29 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Se încinge piaţa imobiliară în Bucureşti: numărul locuinţelor livrate, mai mare cu 50% ca în 2008 - ZF. Capitala şi zona limitrofă din judeţul Ilfov rămân printre puţinele puncte pe harta naţională care au reuşit să bată vârfurile atinse în perioada 2007-2008 la capitolul locuinţe noi livrate în piaţă, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Institutul Naţional de Statistică.

Deputatul Iulian Iancu este propunerea Romaniei pentru o inalta functie europeana. Vezi cine este Iulian Iancu, cine l-a propus si de ce este considerat omul Gazprom - Hotnews.

Robor scade cu 5% într-o singură şedinţă şi ajunge la minimul istoric de 1,21% - ZF.

Banatul și Crișana sunt "fruncea" în topul restanțelor la credite - Profit.

Un grup german construieşte la Sibiu o fabrică de sisteme de răcire - ZF. Grupul german Guntner, cu o experienţă de peste opt decenii în producţia de sisteme de răcire, va deschide o fabrică de 18.000 mp la Sibiu, în care va începe să producă în primăvara anului viitor.

HARTA Unde si cum merge turismul rural cu bani europeni, in Romania - startupcafe.ro

NEPI s-a angajat să cumpere 12 ha de teren în Râmnicu Vâlcea de la foştii acţionari BelRom - Capital.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO