1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 21 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 31.03.2016

Fiscul poate stabili din oficiu impozitele, taxele și contribuțiile pe care le ai de plată - Darea în plată: Aproape 20.000 de români rămân pe mâna executorilor, dacă deputații votează un amendament PSD-PNL - Guvernul sesizează DNA posibile infracțiuni la ANRM din perioada Boc-Ungureanu-Ponta - Amazon închiriază o clădire de 13.500 mp în proiectul din Iaşi al lui Dascălu - HARTA INTERACTIVA Ce primarii permit plata online a amenzilor, taxelor si impozitelor locale prin Ghiseul.ro / Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Arad si Sibiu tin la propriile sisteme IT de plata online. Citeşte pe larg revista presei din 31 martie 2016.

31 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Fiscul poate stabili din oficiu impozitele, taxele și contribuțiile pe care le ai de plată - DIGI24. Atunci când contribuabilii nu își declară singuri impozitele, taxele și contribuțiile pe care le au de achitat, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) are dreptul să le stabilească din oficiu. Condițiile care trebuie respectate în această situație au fost modificate recent printr-un ordin al Fiscului.

Darea în plată: Aproape 20.000 de români rămân pe mâna executorilor, dacă deputații votează un amendament PSD-PNL - Profit. Comisia juridică din Camera Deputaților discută joi legea privind darea în plată, și sunt așteptate mai multe amendamente, printre care și excluderea programului Prima Casă și a creditelor de consum cu ipotecă. Această variantă lasă fără acoperire peste 19.000 de debitori cu restanțe la creditele de consum cu ipotecă, cele mai proaste credite cu garanții pentru bănci, din rândul celor contractate de persoane fizice.

Guvernul sesizează DNA posibile infracțiuni la ANRM din perioada Boc-Ungureanu-Ponta, cu prejudicii estimate la 8 mil. lei - Profit. Guvernul a sesizat Direcția Națională Anticorupție (DNA) cu privire la unele fapte care ar putea constitui infracțiuni, sesizate în urma unui control efectuat la Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) de către Corpul de Control al prim-ministrului, valoarea totală estimată a prejudiciilor constatate în cadrul controlului ridicându-se la 7,93 milioane lei.

Începe ofensiva recrutărilor: Amazon închiriază o clădire de 13.500 mp în proiectul din Iaşi al lui Dascălu - ZF.

HARTA INTERACTIVA Ce primarii permit plata online a amenzilor, taxelor si impozitelor locale prin Ghiseul.ro / Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Arad si Sibiu tin la propriile sisteme IT de plata online - Hotnews.

Statisticile BNR confirmă că bancherii au mai puţine bătăi de cap. Ponderea restanţierilor în totalul debitorilor băncilor a scăzut sub 20% pentru prima oară în ultimii opt ani - ZF.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO