5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 31.03.2016

Fiscul poate stabili din oficiu impozitele, taxele și contribuțiile pe care le ai de plată - Darea în plată: Aproape 20.000 de români rămân pe mâna executorilor, dacă deputații votează un amendament PSD-PNL - Guvernul sesizează DNA posibile infracțiuni la ANRM din perioada Boc-Ungureanu-Ponta - Amazon închiriază o clădire de 13.500 mp în proiectul din Iaşi al lui Dascălu - HARTA INTERACTIVA Ce primarii permit plata online a amenzilor, taxelor si impozitelor locale prin Ghiseul.ro / Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Arad si Sibiu tin la propriile sisteme IT de plata online. Citeşte pe larg revista presei din 31 martie 2016.
Economica.net - joi, 31 mart. 2016, 05:22
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 31.03.2016

Fiscul poate stabili din oficiu impozitele, taxele și contribuțiile pe care le ai de plată – DIGI24. Atunci când contribuabilii nu își declară singuri impozitele, taxele și contribuțiile pe care le au de achitat, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) are dreptul să le stabilească din oficiu. Condițiile care trebuie respectate în această situație au fost modificate recent printr-un ordin al Fiscului.

Darea în plată: Aproape 20.000 de români rămân pe mâna executorilor, dacă deputații votează un amendament PSD-PNL – Profit. Comisia juridică din Camera Deputaților discută joi legea privind darea în plată, și sunt așteptate mai multe amendamente, printre care și excluderea programului Prima Casă și a creditelor de consum cu ipotecă. Această variantă lasă fără acoperire peste 19.000 de debitori cu restanțe la creditele de consum cu ipotecă, cele mai proaste credite cu garanții pentru bănci, din rândul celor contractate de persoane fizice.

Guvernul sesizează DNA posibile infracțiuni la ANRM din perioada Boc-Ungureanu-Ponta, cu prejudicii estimate la 8 mil. lei – Profit. Guvernul a sesizat Direcția Națională Anticorupție (DNA) cu privire la unele fapte care ar putea constitui infracțiuni, sesizate în urma unui control efectuat la Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) de către Corpul de Control al prim-ministrului, valoarea totală estimată a prejudiciilor constatate în cadrul controlului ridicându-se la 7,93 milioane lei.

Începe ofensiva recrutărilor: Amazon închiriază o clădire de 13.500 mp în proiectul din Iaşi al lui Dascălu – ZF.

HARTA INTERACTIVA Ce primarii permit plata online a amenzilor, taxelor si impozitelor locale prin Ghiseul.ro / Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Arad si Sibiu tin la propriile sisteme IT de plata online – Hotnews.

Statisticile BNR confirmă că bancherii au mai puţine bătăi de cap. Ponderea restanţierilor în totalul debitorilor băncilor a scăzut sub 20% pentru prima oară în ultimii opt ani – ZF.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rusia înregistrează un nou record de infectări și decese cauzate de COVID-19
Rusia înregistrează un nou record de infectări și decese cauzate de COVID-19
Rusia a înregistrat sâmbătă un nou record de decese şi de contaminări asociate COVID-19, pentru a treia zi consecutiv, ...
Război financiar în România. Miză uriașă pentru banii a șase milioane de români – Revista Capital
Război financiar în România. Miză uriașă pentru banii a șase milioane de români – Revista Capital
Un război financiar cu o miză uriașă se poartă în aceste zile în România, după ce Ben Madadi, care deține în prezent ...
Rusia ar putea să întrerupă furnizarea de gaze naturale către Republica Moldova după 1 noiembrie
Rusia ar putea să întrerupă furnizarea de gaze naturale către Republica Moldova după 1 noiembrie
Discuţiile dintre Republica Moldova şi Rusia rămân divergente asupra preţului şi altor detalii ale unui nou acord de ...