1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 4.04.2016

Romania vrea o brigada multinationala NATO pe teritoriul sau - Cine este omul de afaceri pentru care ambasadorul Olandei l-a presat pe fostul şef al Fiscului să deblocheze rambursarea TVA într-un caz de evaziune - Care este schema „secretă“ a prețurilor practicate de supermarketuri la raft. Cât ajunge la producător și cât la retailer - Warren Buffett, la prima mişcare directă în businessul românesc. Citeşte pe larg revista presei din 4 aprilie 2016.

04 apr, 2016 | ECONOMICA.net

Romania vrea o brigada multinationala NATO pe teritoriul sau. Mihnea Motoc, ministrul Apararii, anunta noi achizitii pentru armata: transportoare blindate, corvete si inca o escadrila de avioane F16. INTERVIU VIDEO - Hotnews. Romania vrea ca NATO sa aprobe la summitul din iulie din Varsovia o prezenţă rotaţională in Romania de nivel brigadă multinaţională, precum si o flota aliata comuna la Marea Neagra (numita insa din ratiuni diplomatice "cooperare întărită") la care sa participe si nave ucrainene ori georgiene, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc. Motoc a anuntat si inceperea unor noi programe de inzestrare a armatei cu transportoare blindate (primele ar putea fi cumparate chiar in 2016), corvete multifunctionale pentru fortele navale si o noua escadrila de avioane F16.

Cine este omul de afaceri pentru care ambasadorul Olandei l-a presat pe fostul şef al Fiscului să deblocheze rambursarea TVA într-un caz de evaziune - Adevărul. Omul de afaceri pentru care un ambasador a mers în biroul fostului şef al Fiscului, Gelu Diaconu, pentru a-i cere acestuia să deblocheze rambursarea de TVA într-un caz de evaziune, este cetăţeanul francez de origine libaneză Rami Ghaziri, asociat unic şi administrator al SC Agroli Group SRL Crevedia, care deţine şi firmele Agricola Crevedia şi Agricola Tărtăşeşti, au declarat surse oficiale pentru „Adevărul“.

Warren Buffett, la prima mişcare directă în businessul românesc: 10 milioane de dolari într-o firmă de chimicale - ZF. Warren Buffett, cel mai puternic investitor din lume, cu o valoare personală de aproape 67 mld. dolari şi un imperiu de business care se întinde de la căi ferate şi bănci până la mobilă, a făcut o majorare de capital în valoare de 10 milioane de dolari în compania Lubrizol România.

Care este schema „secretă“ a prețurilor practicate de supermarketuri la raft. Cât ajunge la producător și cât la retailer - agrointeligenta.ro.

ASF a găsit documentele cerute de DNA despre Astra Asigurări pe care le rătăcise - Profit.

Samsung şi Apple au încasat 68% din banii cheltuiţi de români pe smartphone-uri în 2015 - ZF.

Topul exportatorilor de electrocasnice: Arctic, De’Longhi, Philips - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO