1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 4.06.2015

Fast-food-ul din România schimbă meniul - Cinci capcane pe care le întâlnești atunci când cumperi o casă - Cum a ratat România al treilea mare producător auto - Maşinile made in România pierd teren în Europa - Cum se poartă negocierile privind proiectele energetice ale României în instituțiile europene. Citeşte pe larg revista presei din 4 iunie 2015

04 iun, 2015 | ECONOMICA.net

Maşinile „made in Romania“ pierd teren în Europa - ZF. Automobilele produse în România de Dacia şi Ford au înregistrat scăderi ale vânzărilor sau coborâri în topul segmentelor pe care sunt prezente, în contextul în care niciunul dintre cei doi constructori nu a mai lansat niciun model nou de la finalul anului 2013, când a intrat în producţie Duster facelift. Rezultatele raportate de Duster, Sandero, Logan sau B-Max pe pieţele europene încep să se vadă şi într-un declin al exporturilor de 2,1% în perioada ianuarie-aprilie 2015 faţă de acelaşi interval din 2014.

Cum se poartă negocierile privind proiectele energetice ale României în instituțiile europene - DIGI24.

Cum a ratat România al treilea mare producător auto - Capital. În acest an, grupul britanic Jaguar Land Rover, deţinut de indienii de la Tata, a testat piața românească în vederea construirii unei fabrici, scria zilele trecute Buna ziua Brașov. Potrivit sursei citate, reprezentanții producătorului auto au avut discuţii în acest sens şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Braşov, mai ales că indienii sunt prezenţi la Braşov prin preluarea în urmă cu ceva timp a americanilor de la Cambric. Cei de la bzb.ro informează că investiţia Jaguar, cifrată la sute de milioane de euro şi care urma să creeze 8.000 de locuri de muncă, va fi realizată în Slovacia, potrivit presei din această ţară.

Industria locală de fast food schimbă meniul - Capital.

Cinci capcane pe care le întâlnești atunci când cumperi o casă - adevărul financiar.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO