5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 4.08.2015

Cei mai mari restanţieri la bugetul de sănătate - Femeia care are 1 mld. euro pe mână şi a condus intrarea Petrom în energie - Devine Mugur Isărescu un super-premier sau doar înţeleptul statului român? - Criza din Rusia: un sfert din regiuni sunt in faliment, urmează încă un an şi jumătate de recesiune şi rezervele valutare au scăzut - Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania - Hartă: cum investesc străinii în România, judeţ cu judeţ. Citeşte pe larg revista presei din 4 august 2015.
Economica.net - mar, 04 aug. 2015, 04:32
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 4.08.2015

Cei mai mari restanţieri la bugetul de sănătate. Au datorii de 108 milioane de lei – DIGI24. Trei companii de stat şi două firme private sunt în topul celor mai mari cinci datornici la bugetul asigurărilor de sănătate. În total, au restanţe de 108 milioane de lei. O sumă cu care, de exemplu, ar putea fi cumpărate peste 100 de computere tomograf pentru spitalele din România. Complexul Energetic Hunedoara, Romaero, Poşta Română, Donau Chem şi Alexandrion Group sunt cele cinci firme cu cele mai mari restanţe la bugetul de sănătate.

Are 1 mld. euro pe mână şi a condus intrarea Petrom în energie – ZF. Lăcrămioara Diaconu-Pinţea, 41 de ani, este responsabilă din vara acestui an pentru divizia de gaze şi energie din Petrom, un segment de circa un miliard de euro care are o pondere de 20% în „economia“ totală a producătorului de petrol şi gaze. Odată cu preluarea acestei funcţii devine a doua prezenţă feminină din boardul companiei, după Mariana Gheorghe, CEO.

Devine Mugur Isarescu un super-premier sau doar inteleptul statului roman? Hibele proiectului de lege care infiinteaza Comitetul pentru Supravegherea Macroprudentiala – Hotnews.

Pariul pierdut al Rusiei; Urmeaza inca un an si jumatate de recesiune, rezervele valutare au scazut si un sfert din regiunile rusesti sunt in faliment – Europolitics.ro.

Războiul dintre supermarketuri şi producători pentru prezenţa la raft devine tot mai dur – ZF.

Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania: Cum explica ANCOM de ce este mai relevant Netograf decat Speedtest – Hotnews.

Hartă: cum investesc străinii în România, judeţ cu judeţ – INFOGRAFIE – Adevărul.

Criza de muncitori de la Timişoara, rezolvată cu deţinuţi. 400 de deţinuţi din penitenciarul local sunt angajaţi în companiile private din regiune – ZF.

 

Te-ar mai putea interesa și
Drulă promite că în acest an se va putea circula pe toată Autostrada A10
Drulă promite că în acest an se va putea circula pe toată Autostrada A10
Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat vineri că în acest an întreaga Autostrada A10 (Sebeş-Turda) va fi dată în circulație, după ce a primit asigurări de la constructorului......
Pandemia a dus la o explozie a cererii de avioane private
Pandemia a dus la o explozie a cererii de avioane private
Pandemia de coronavirus a creat o cerere mare pentru călătorii şi o creștere a sumelor de bani nefolosiţi în buzunarele ...
Recomandarea privind Procedura de Deficit Excesiv în cazul României, adoptată în cadrul ECOFIN
Recomandarea privind Procedura de Deficit Excesiv în cazul României, adoptată în cadrul ECOFIN
Recomandarea privind Procedura de Deficit Excesiv în cazul României a fost adoptată vineri, în cadrul Reuniunii Consiliului ...
Uniunea Europeană a ridicat interdicția impusă împotriva a opt bănci de a participa la emisiunile sale de obligațiuni
Uniunea Europeană a ridicat interdicția impusă împotriva a opt bănci de a participa la emisiunile sale de obligațiuni
Opt bănci care până acum au fost excluse de la participarea la emisiunile de obligaţiuni sindicalizate, care finanţează ...