1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă 5.03.2015

Dacia Sport, de 1.000 de cai putere sau Dacia concept? Şi ce o să facem cu ea? Ne spune designerul-şef de la Renault - Cât ar valora pe bursă Hidroelectrica, „perla statului“, după un an cu profit record - Topul ansamblurilor rezidenţiale care oferă cele mai bune randamente - Turcii construiesc cu turci fabrica de biscuiţi ETI de la Craiova - despre reducerile de taxe, ieftiniri şi modificările procedurii de administrare a contribuabililor mari şi a celor mijlocii. Citeşte pe larg revista presei din 5 martie 2015

05 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Cât ar valora pe bursă Hidroelectrica, „perla statului“, după un an cu profit record? - ZF. Statul român are o ţintă ambiţioasă, de a obţine de pe bursă 500 milioane de euro în schimbul a 15% din acţiunile Hidroelectrica. Capitalizarea anticipată ar fi astfel de 3,33 miliarde de euro, sau de 14 miliarde de lei, şi ar propulsa Hidroelectrica pe locul doi în topul celor mai valoroase companii listate, după OMV Petrom (simbol bursier SNP) şi imediat înaintea Romgaz (SNG). Este însă de aşteptat ca investitorii să ceară un discount pentru a „îndulci“ riscul juridic al producătorului de energie, care a intrat în insolvenţă de două ori în tot atâţia ani.

Capital - Topul ansamblurilor rezidenţiale care oferă cele mai bune randamente. Garsonierele şi apartamentele cu două camere din ansamblurile rezidenţiale Cosmopolis din Ştefăneştii de Jos, Greenfield din Pădurea Băneasa şi Militari Residence din Chiajna oferă cele mai bune randamente la închiriere, dintr-un număr de 21 de proiecte analizate de Capital. Cumpărătorii unor astfel de proprietăţi pot obţine randamente anuale cuprinse între 7,71% şi 9%, valori de patru ori peste nivelul dobânzilor practicate la depozitele în euro.

Turcii construiesc cu turci la Craiova: constructorul parcării de la Universitate ridică fabrica ETI - ZF. Compania cu activităţi în con­strucţii Synergy Construct, controlată de doi oameni de afaceri turci, va con­strui pentru 13 mil. euro fabrica de dulciuri de la Craiova a ETI, una dintre cele mai mari companii din industria alimentară din Turcia. Unitatea de producţie, unde se vor realiza biscuiţi săraţi, biscuiţi dulci şi prăjituri, ar urma să fie finalizată în 8 luni (adică în octombrie), potrivit datelor oferite de Synergy.

Dupa numai 8 zile de la publicare, Finantele modifica procedura de administrare a contribuabililor mari si a celor mijlocii - Hotnews. In Monitorul Oficial de luni s-a publicat o modificare adusa procedurii de administrare a contribuabililor mari si a celor mijlocii. Modificarea publicata luni vine la doar 8 zile de la publicarea initiala in Monitorul Oficial. Noua procedura nu mai contine prevederea cu privire la sumele obtinute si ramase nedistribuite din valorificarea bunurilor sechestrate. Pana acum, acestea se virau in contul 50.67 "Disponibil din sume incasate din valorificarea bunurilor mobile si imobile in cadrul procedurii de executare silita" care functioneaza pe numele directiei generale regionale a finantelor publice.

Ministrul Valcov: Avem un plan cu viziune si in 10 ani vom duce Romania peste media europeana la PIB/locuitor / De la 1 ian 2016 produsele de baza vor fi mai ieftine cu 20% - Hotnews

0-100.ro - Laurens van den Acker, designerul-sef Renault: Putem crea o Dacia sport sau una de 1.000 de Cai Putere, insa intrebarea este ce vom face cu ea.

Procurorii au pus sechestru pe imobile de 5 milioane euro aparţinând lui Adrian Sârbu - Bursa

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO