1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 7.10.2015

Cele mai mari riscuri pentru finanţele României, în opinia BNR - Top 5 zone fierbinţi din Bucureşti pentru sectorul imobiliar - Cine are 70-80% din maşinile Volkswagen implicate în scandalul Dieselgate - Încă un scandal la Loteria Română. Citeşte pe larg revista presei din 7 octombrie 2015.

07 oct, 2015 | ECONOMICA.net

BNR a identificat cele mai mari riscuri pentru finanţele României: Creditarea prea redusă a firmelor a ajuns un risc pentru stabilitatea financiară - ZF. BNR a identificat 10.000 companii performante care ar permite dublarea stocului creditelor corporate, la peste 200 mld. lei.

Bucureștii vechi și noi: Top 5 zone fierbinți pentru dezvoltarea sectorului imobiliar al Capitalei - adevărul financiar.

FMI vede deflație în România în 2015 și creșteri de prețuri la finele anului viitor - Profit.

Clienţii companii au 70-80% din autoturismele Volkswagen implicate local în „Dieselgate“ - ZF. Firmele de leasing operaţional, care au în parcul propriu peste 50.000 de autoturisme închiriate marilor companii din România şi care sunt printre cei mai mari clienţi ai mărcilor grupului Volkswagen, spun că în prezent aşteaptă lămuriri din partea Porsche România, importatorul mărcilor concernului german pe piaţa locală.

Compania austriaca Novomatic: Loteria Romana a ratat incasarea sumei de 75 milioane de euro pentru ca nu ar fi pus la dispozitie suficiente spatii pentru amplasarea terminalelor de videoloterie - Hotnews. Novo VLTech Solutions SRL, parte a grupului de firme Novomatic, sustine printr-un comunicat de presa ca Loteria Romana are obligatia de a pune la dispoziti locatii pentru amplasarea a 10.000 de terminale de videoloterie, conform contractului de asociere in participatie semnat in 2013 intre cele doua parti. Novo VLTech Solutions trebuie sa vina cu aparatele, iar Loteria Romana cu agentiile. Insa, Loteria nu si-a fi indeplinit partea din contract punand la dispozitie doar jumatate din locatii, motiv pentru care nu si-a primit cele 75 de milioane de euro, cat reprezenta venitul minim garantat, mai sustine Novo VLTech Solutions.

Taxa pe munca integral fiscalizată – 106% - cursdeguvernare.ro. Nivelul de taxare total pentru munca depusă și complet fiscalizată, strict în conformitate cu legea, este în prezent de circa 106%. Altfel spus, doar 48 de lei și 45 de bani din fiecare 100 de lei alocată pentru plata unui salariat ajunge să fie utilizată pentru achiziționarea de bunuri și servicii pe bon fiscal și cu plata dărilor cuvenite pentru pensii, sănătate și șomaj.

Cât va creşte povara fiscală pentru PFA în 2016? Va fi mai tentantă trecerea la microîntreprindere? - Capital.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO