1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 9.09.2015

Noul Cod fiscal: Vânzătorii de case scapă de grila notarilor, dar ajung în vizorul ANAF - Bucureştiul după 1990 - De la Crin Halaicu la Sorin Oprescu: Marile investiții care au schimbat fața Capitalei în bine sau în rău - Accesul la metrou se va face prin uși batante - Băncile au vândut în iulie credite noi de consum de 1,7 miliarde de lei, al doilea nivel din 8 ani. Citeşte pe larg revista presei din 9 septembrie 2015.

09 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Noul Cod fiscal: Vânzătorii de case scapă de grila notarilor, dar ajung în vizorul ANAF - Capital. Impozitul pe tranzacţiile imobiliare va fi calculat la preţul din contract, din 2016, chiar dacă este sub valorile minime din grila notarială. În prezent, dacă valoarea declarată este mai mică decât cea din grila notarilor, impozitul se calculează în funcţie de aceasta din urmă. În schimb, de anul viitor, notarii vor transmite fiscului datele despre persoanele care au vândut sub nivelul din grilă, potrivit noului Cod fiscal.

Bucureştiul după 1990 - De la Crin Halaicu la Sorin Oprescu: Marile investiții care au schimbat fața Capitalei în bine sau în rău - adevărul financiar.

Ministerul Energiei caută head-hunteri pentru recrutarea de administratori la companiile de stat din subordinea sa - Profit.ro. Ministerul Energiei va deschide miercuri, 9 septembrie, la ora 10, ofertele primite la licitația organizată pentru achiziția de servicii de recrutare de personal în vederea selectării și plasării administratorilor în consiliile de administrație sau de supraveghere ale companiilor cu capital integral sau majoritar de stat la care Ministerul Energiei are calitatea de autoritate publică tutelară, precum și la regiile autonome aflate sub autoritatea instituției.

Băncile au vândut în iulie credite noi de consum de 1,7 miliarde de lei, al doilea nivel din 8 ani - ZF. Dacă în iunie bancherii au reuşit performanţa de a vinde credite noi în lei de 2 miliarde de lei, reprezentând un maxim istoric, luna iulie a fost aproape la fel de bună pentru aceştia.

Accesul la metrou se va face prin uși batante - Profit.ro. Accesul la metrou se va face prin porți batante, dotate cu aparate de citire a cardurilor contactless, dar și a actualelor cartele magnetice, turnicheții de trecere urmând să fie înlocuiți pe parcursul anului viitor.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO