5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 17.07.2015

Top 10 cele mai mari afaceri de familie din România - Mărci comuniste adaptate la economia de piaţă - Aripioarele şi pizza fac toţi banii. Businessul KFC şi Pizza Hut merge spre 100 de milioane de euro - De ce masurile de austeritate nu vor functiona in Grecia. Citeşte pe larg revista presei din 17 iulie 2015.
Economica.net - vin, 17 iul. 2015, 05:02
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 17.07.2015

Supravieţuitoarele – mărci comuniste adaptate la economia de piaţă – Capital. Au fost la un pas de moarte, iar unele dintre ele chiar au dispărut de pe piaţă pentru o vreme. Acum, însă, au fost readuse la viaţă. Ba chiar, în unele cazuri, şi-au recăpătat gloria de altă dată, în ciuda numărului mult mai mare de competitori.

Aripioarele şi pizza fac toţi banii. Businessul KFC şi Pizza Hut merge spre 100 de milioane de euro – ZF. Afacerile grupului ce cuprinde nume precum KFC, Pizza Hut şi Hard Rock Cafe au crescut anul trecut cu 12%, până la 94 de milioane de euro, iar deschiderea de noi restaurante susţine un nou avans în acest an. Până în prezent au fost deschise şase restaurante KFC, Pizza Hut şi Paul, alte cel puţin cinci fiind planificate pentru a doua jumătate a anului. Dacă ritmul de creştere al businessului se menţine, grupul ar urma să obţină afaceri de peste 100 mil. euro în 2015.

Top 10 cele mai mari afaceri de familie din România – de la fraţii Dedeman, la fraţii Cristescu, familiile Voiculescu, Patriciu şi Copos şi fraţii Micula şi Casa Regală – adevărul financiar.

De ce masurile de austeritate nu vor functiona in Grecia – Europolitics.ro.

ANAF: Cum se închide un PFA dacă nu mai are activitate – DIGI24.

Cele mai îndatorate judeţe: de la un nivel al raportului credite/depozite de 59% în Harghita, la 180% în Gorj – ZF. În Bucureşti, inclusiv Ilfov, s-a înregistrat cel mai mare volum de credite acordate şi de depozite atrase.

Te-ar mai putea interesa și
Marea Britanie speră că șoferi străini, dar și britanici, vor ajuta la depășirea crizei
Marea Britanie speră că șoferi străini, dar și britanici, vor ajuta la depășirea crizei
Executivul de la Londra a anunțat un plan prin care 5.000 de şoferi de camion de mare tonaj vor putea veni în Marea Britanie, iar alte 5.500 de vize vor fi eliberate pentru muncitorii din sectorul......
În București, purtarea măştii redevine obligatorie în spațiile publice
În București, purtarea măştii redevine obligatorie în spațiile publice
Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a adoptat astăzi o decizie prin care purtarea măştii ...
Nor de cenușă vulcanică deasupra României
Nor de cenușă vulcanică deasupra României
Norul de cenuşă vulcanică produs de erupţia vulcanului Cumbre Vieja din Insulele Canare va traversa teritoriul României ...
Huf România, furnizor pentru Daimler, BMW, Dacia, Stellantis și Volkswagen, a extins uzina din Arad
Huf România, furnizor pentru Daimler, BMW, Dacia, Stellantis și Volkswagen, a extins uzina din Arad
Producătorul de componente auto german Huf a împlinit 15 ani în România și a anunțat o extindere a capacităților ...