50 Cent cere intrarea în insolvenţă

Rapperul american 50 Cent a cerut luni intrarea în insolvenţă, în contextul în care trebuie să plătească o amendă usturătoare într-un dosar legat de o 'sex tape', relatează marţi AFP.
Economica.net - mar, 14 iul. 2015, 06:45
50 Cent cere intrarea în insolvenţă

Într-un act trimis la tribunalul federal pentru falimente, cântăreţul, pe numele său real Curtis James Jackson III, îşi evaluează activele şi pasivele între 10 şi 50 de milioane de dolari. Cererea de intrare în faliment care, dacă i-ar fi acceptată, i-ar permite să nu plătească amenda, a fost formulată la câteva zile după ce a fost condamnat să plătească 5 milioane de dolari unei femei care apare într-un videoclip postat online în 2009.

Într-un videoclip, rapperul, purtând perucă, îşi bate joc de femeia din sex tape şi de rapperul Rick Ross, care are un copil cu ea. Un complet de juraţi new-yorkez l-a declarat vinovat pe 50 Cent de încălcarea drepturilor civice ale femeii pe care a batjocorit-o în videoclip şi de faptul că i-a produs suferinţe de natură emoţională. În timpul procedurii, în luna mai, rapperul a introdus în faliment şi firma sa, SMS Promotions LLC, pe motiv că are ‘datorii’.

Revista Forbes a apreciat în acest an averea lui 50 Cent la 155 de milioane de dolari. Cântăreţul ar locui la Framington (Connecticut, nord-estul Statelor Unite), locuinţă ocupată înainte, potrivit Wall Street Journal, de boxerul Mike Tyson. Casa are 21 de camere şi garaj pentru opt maşini.

Agerpres

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...