Samsung a prezentat noua serie de smartphone-uri Galaxy S22

În cadrul unui eveniment Unpacked, organizat miercuri seara, Samsung și-a prezentat cele mai noi flagship-uri, noua gamă Galaxy S22 Ultra. Aceasta este compusă din trei modele - Galaxy S22, Galaxy S22+ şi Galaxy S22 Ultra. Ultra este modelul care preia unele din caracteristicile fostei serii Galaxy Note.
Lidia Neagu - mie, 09 feb. 2022, 17:50
Samsung a prezentat noua serie de smartphone-uri Galaxy S22

„La Samsung, ne străduim în mod constant să ridicăm ștacheta celor mai premium dispozitive ale noastre. Galaxy S22 Ultra preia îndrăgita funcționalitate a Galaxy Note și cele mai celebre aspecte ale seriei S, îmbinându-le pentru o experiență mobilă cu adevărat unică. Acesta este un salt înainte pentru tehnologia mobilă, stabilind un nou standard pentru tot ceea ce poate fi un smartphone”, a declarat TM Roh, președinte și Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

De la funcții de creativitate și productivitate, până la putere și performanță, Galaxy S22 Ultra aduce tot ce îndrăgeau utilizatorii la experiența Note, precum S Pen-ul său, pe seria S. Galaxy S22 Ultra se alătură noii serii de dispozitive Galaxy S — Galaxy S22 și S22+ — dispunând de fiecare caracteristică a acestor smartphone-uri plus noi funcții împrumutate din cadrul celor mai bune serii Galaxy, S și Note.

Galaxy S22 şi S22+
Sistemul foto de pe spatele din sticlă al modelelor Galaxy S22 şi S22+ este compus din trei camere. Alături de camera principală, de 50MP, există o cameră ultrawide de 12MP şi una tele de 10MP, care facilitează mărirea optică 3X.

Cele două modele au ecrane AMOLED de 6,1 inch (1080 x 2340 pixeli), respectiv, 6,6 inch, cu rată de împrospătare de 120Hz şi suport HDR10+.

Fiecare din cele două modele va avea două versiuni, cu câte 128GB, respectiv 256GB spaţiu de stocare, toate cu 8GB RAM. S22 va avea o baterie de 3.700mAh, care se va încărca cu 25W, iar bateria lui S22+ va avea 4.500mAh şi se va încărca cu 45W.

Galaxy S22 Ultra: cel mai puternic telefon Samsung, seria S, de până acum

Pentru prima dată până acum, S Pen-ul încorporat, preferat de utilizatorii Note, vine echipat pe un dispozitiv din seria S – și este cel mai rapid și mai receptiv S Pen creat vreodată de Samsung. Cu o latență cu 70% mai mică, utilizatorii pot scrie și desena acum mai natural pe ecranul extins al lui Galaxy S22 Ultra, putând explora aplicațiile în moduri cu totul noi.

Cu noul S Pen încorporat, Galaxy S22 Ultra devine mai mult decât un simplu telefon. Acesta îmbrățișează moștenirea seriei Note în timp ce deschide modalități noi de a fi creativ și productiv. Rezultatul – o experiență mobilă așa cum nu a mai fost niciodată înainte.

Cu lentilele camerei integrate perfect și o ramă metalică elegantă, creând un efect de oglindă, Galaxy S22 Ultra este dispozitivul cu cel mai premium „look and feel” creat vreodată de Samsung. Finisajul de lux din sticlă, cu aspect mat, adaugă o notă elegantă întregului ansamblu de design redefinit al lui Galaxy S22 Ultra – completat de unghiurile ascuțite, emblematice, ale Galaxy Note.

Galaxy S22 Ultra vine în patru opțiuni de culoare inspirate din natură, precum Phantom Black, Phantom White, Green și, pentru prima dată pe Galaxy S22 Ultra, Burgundy.

Sistemul foto este compus din patru camere, dintre care se remarcă cea principală, de 108MP. Alături de aceasta, mai există o cameră ultrawide de 12MP, una tele de 10MP şi un periscop tele (230mm) de 10MP cu zoom optic 10X.

Indiferent dacă utilizatorii aleg să vizioneze conținut sau să îl creeze chiar ei, display-ul captivant de 6,8 inci, Dinamic AMOLED 2X adaptiv de 120Hz al lui Galaxy S22 Ultra, aduce totul la viață prin detalii uimitoare, fiind mai luminos ca niciodată – luminozitatea maximă este de 1.750 niți. În plus, tehnologia Vision Booster îi permite ecranului lui Galaxy S22 Ultra să ajusteze inteligent luminozitatea pe tot parcursul zilei, asigurând cea mai bună vizualizare posibilă a conținutului, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Ca parte a angajamentului Samsung de a le oferi utilizatorilor cea mai bună performanță și experiență mobilă posibilă, întreaga serie Galaxy S22 va fi susținută cu până la patru generații de upgrade al sistemului de operare Android. Acum, milioane de utilizatori Galaxy pot profita de cele mai noi caracteristici de securitate, productivitate și alte funcții noi interesante, pentru mai mult timp. Samsung va continua să extindă acest demers de-a lungul categoriilor sale de produse pentru a se asigura că utilizatorii sunt pe deplin mulțumiți de experiența întregului ecosistem Galaxy.

Disponibilitate locală

Galaxy S22 Ultra va fi disponibil pentru precomandă, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele culori și opțiuni de memorie:

  • Galaxy S22 Ultra: Phantom Black, Phantom White, Green și Burgundy în versiunile de 128GB, 256GB și 512GB pentru 8GB și 12GB RAM.
  • Galaxy S22 va costa 849 euro, respectiv 899 euro, iar S22+ va fi disponibil pentru 1.049 euro, respectiv 1099 euro. Galaxy S22 Ultra va costa începând de la 1.249 euro și va intra pe piața pe 25 februarie.
Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...