1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

8 lucruri pe care nu ştiai că le poţi face cu căştile de la iPhone-ul tău

Cele trei butoane ale căştilor pentru iPhone pot fi utilizate în combinaţii pe care mulţi deţinători de telefoane Apple nu le ştiu. Iată mai jos o listă cu cele mai importante dintre ele:

29 mar, 2014 | Agerpres

1. Opreşte şi Porneşte o melodie

Atingeţi butonul din centru o dată pentru a activa funcţia "Pauză". Apăsaţi-l din nou pentru a relua activitatea oprită iniţial, scrie Business Insider

2. Derulează înainte şi înapoi o melodie

Activează fast forward atingând de două ori pe butonul din centru şi tinând puţin apăsat la a doua atingere. Poţi derula înapoi atingând de trei ori, şi ţinând apăsat la ultima apăsare.

3. Comută apelurile

Trece la un nou apel primit apăsând pe butonul central o singură dată. Puteţi termina noul apel ţinând apăsat butonul central timp de două secunde.

4. Fă poze

Accesaţi aplicaţia camerei implicite, iar apoi apăsaţi butonul de mărire a volumului. Reţineţi însă ca nu funcţionează şi în cazul altor aplicaţii pentru cameră, precum Instagram.

5. Activate Siri

Daca aveţi un iPhone 4s sau un iPhone 5, atingeţi o dată şi ţineţi apăsat butonul din centru pentru a activa Siri.

6. Treci la următoarea melodie

Atunci când ascultaţi muzică, apăsaţi de două ori pe butonul din centru pentru a trece la următoarea melodie. Dacă veţi apăsa de trei ori, veţi reua melodia anterioară.

7. Răspunde şi termină apelurile

Apasă o singură dată pe butonul din centru pentru a răspunde unui apel şi inca o data pentru a-l termina.

8. Ignoră apeluri

Atinge o dată şi ţine apăsat pe butonul din centru timp de câteva secunde. Vei auzi două beep-uri atunci când apelul este întrerupt.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO