Cineplexx preia operarea cinematografului din centrul comercial Iris Titan

Cineplexx Romania, subsidiara locală a Cineplexx International a preluat cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center, din București. Multiplexul anterior operat de Cine Globe, dispune de șapte săli de cinema, cu o capacitate totală de 950 de locuri.
Răzvan Zamfir - joi, 18 iul. 2019, 11:03
Cineplexx preia operarea cinematografului din centrul comercial Iris Titan

Cinematograful va fi redenumit Cineplexx Titan, urmând să fie inaugurat la jumătatea lunii august, printr-o serie de oferte speciale pentru publicul de toate vârstele.

Iubitorii de film din cartierul Titan vor putea alege dintre producții precum: A fost odată la… Hollywood / Once Upon a Time… in Hollywood (16.08), It Capitolul 2 / It Chapter 2 (6.09), Rambo: Ultima luptă / Rambo: Last Blood (20.09.) și Joker (4.10), dar și blockbustere ca: Regatul de gheață II / Frozen II (22.11), Jumanji: Nivelul următor / Jumanji: The Next Level (13.12) și Star Wars: Skywalker – Ascensiunea / Star Wars: The Rise of Skywalker (20.12).

În următorii doi ani, strategia Cineplexx Romania vizează deschiderea mai multor unități din București și din alte orașe mari din țară.

Astfel, până la începutul anului viitor, compania va mai inaugura trei cinematografe, în Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș. Operatorul a intrat pe piața locală anul acesta prin preluarea Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, unde investițiile vor continua în viitorul apropiat.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează 49 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale, în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

Extinderea la nivel internațional a început în 2009, cu achiziția unui multiplex în Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. În următorii ani, compania a continuat extinderea și în țările din sud-estul Europei.

Cea mai recentă achiziție a venit în luna iunie 2019, când Cineplexx International a intrat pe piața din România preluând cinematograful de 2.700 locuri din Băneasa Shopping City și marcând, astfel, începutul dezvoltării la nivel local.

Te-ar mai putea interesa și
Garanti BBVA lansează chatbot-ul GIA, pentru a facilita interacțiunea cu clienții
Garanti BBVA lansează chatbot-ul GIA, pentru a facilita interacțiunea cu clienții
Garanti BBVA lansează chatbot-ul de ultimă generație, GIA, conceput pentru a îmbunătăți experiența clienților și a simplifica serviciile de suport....
Consiliul Concurenţei analizează preluarea unui portofoliu de creanțe al BRD Finance IFN S.A. de către grupul EOS
Consiliul Concurenţei analizează preluarea unui portofoliu de creanțe al BRD Finance IFN S.A. de către grupul EOS
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul EOS, prin intermediul companiilor EOS Credit Funding DAC ...
Incendiu în Bucureşti. O clădire în construcţie a luat foc în cartierul Băneasa, mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă
Incendiu în Bucureşti. O clădire în construcţie a luat foc în cartierul Băneasa, mesaj RO-ALERT pentru locuitorii ...
Un incendiu a izbucnit luni în nordul Capitalei, cartierul Băneasa, la o clădire aflată în construcţie, şi a fost ...
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, spune Grindeanu
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul ...
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe şantierul autostrăzii Moldova ...