Bosch deschide un centru medical în Blaj, unde angajaţii săi vor fi trataţi gratuit

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat astăzi un centru medical la Blaj, unde îşi va testa şi trata angajaţii proprii. Unitatea de producție Bosch din Blaj este una dintre puținele fabrici Bosch din lume care oferă astfel de beneficii pentru angajaţii săi.
Economica.net - mie, 25 nov. 2020, 12:51
Bosch deschide un centru medical în Blaj, unde angajaţii săi vor fi trataţi gratuit

Clădirea centrului se întinde pe o suprafață totală de 600 de metri pătraţi și afișează un regim de înățime de parter plus etaj, unde se află cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, cabinet pentru testare Covid-19, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare.

Angajaţii Bosch vor beneficia, anual și cu titlu gratuit, de un set complex de teste medicale în cadrul centrului.

Tratamentele de tip psihoterapie și recuperare medicală sunt incluse în pachetul de beneficii oferit angajaţilor.

„În strânsă colaborare cu partenerul nostru instituțional Elisa Med, putem oferi acum o gamă mai largă de servicii medicale nu doar angajaților noștri, ci și familiilor acestora. În contextul actual al pandemiei de COVID, utilizăm deja cabinetul de testare din cadrul centrului și avem în vedere asigurarea sănătății angajaților noștri.”, a spus Dirk Arnold, director tehnic al fabricii Bosch din Blaj.

Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. La Blaj, Bosch produce componente pentru industria auto: o gamă largă de senzori, precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor. Tot la Blaj, compania implementează soluții de Industrie 4.0, precum şi sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser. Unitatea s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în decursul anilor. Fabrica Bosch din Blaj este una dintre cele trei fabrici Bosch din Europa unde se produc senzori de noxe – o componentă esențială a inovației revoluționare aduse de companie în sfera tehnologiei diesel, și una dintre cele două locații Bosch de pe continent unde care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată.

Angajaţii fabricii Bosch din Blaj au program de lucru flexibil, 25 de zile de concediu anual, bonusuri de relocare și recomandare, transport gratuit, programe de instruire și dezvoltare, cantină proprie în incinta fabricii și servicii medicale gratuite, spun oficialii companiei.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Te-ar mai putea interesa și
Preţurile produselor agricole au scăzut cu 18,69% în februarie 2024, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut – date INS
Preţurile produselor agricole au scăzut cu 18,69% în februarie 2024, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut – ...
Preţurile produselor agricole au scăzut cu 18,69% în luna februarie 2024, comparativ cu luna februarie 2023, potrivit Buletinului statistic de preţuri al Institutului Naţionale de Statistică,......
Londra speră să expulzeze 5.700 de migranţi către Rwanda „până la sfârşitul anului”
Londra speră să expulzeze 5.700 de migranţi către Rwanda „până la sfârşitul anului”
Marea Britanie a demarat, marţi, controalele fizice asupra produselor alimentare proaspete importate din Uniunea Europeană, ...
Economia germană a evitat recesiunea la începutul anului
Economia germană a evitat recesiunea la începutul anului
Economia germană a revenit pe creştere în primul trimestru al acestui an, când a înregistrat un avans modest dar peste ...
ONRC: Peste 1.800 de firme şi PFA au intrat în insolvenţă în primul trimestru al acestui an
ONRC: Peste 1.800 de firme şi PFA au intrat în insolvenţă în primul trimestru al acestui an
Numărul societăţilor comerciale şi al persoanelor fizice autorizate (PFA) intrate în insolvenţă în primul trimestru ...