Uber lansează un nou serviciu în România

Uber, cea mai mare companie de ridesharing din lume, lansează propriul serviciu premium în România: Uber Black. Serviciul este disponibil doar în București, iar în lume, produsul poate fi utilizat în mai multe orașe, precum Londra, Paris sau New York.
Lidia Neagu - joi, 11 mai 2023, 13:04
Uber lansează un nou serviciu în România

Uber Black oferă pasagerilor oportunitatea de a călători în vehicule de ultimă generație, precum Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen ID.4 sau Tesla Model 3. În plus, odată cu lansarea Uber Black, compania își propune să răspundă cererii tot mai mari de servicii premium de ridesharing în România, oferind pasagerilor o opțiune sigură, fiabilă și confortabilă.

„Odată cu lansarea celui mai nou produs al nostru, ne bucurăm că putem îndeplini așteptările și preferințele pasagerilor Uber. Aducem un nou nivel de lux și confort experienței de ridesharing din România, contra unui cost puțin mai ridicat decât pentru Uber Comfort. Credem că lansarea Uber Black în București va asigura o ofertă unică pentru confortul pasagerilor”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, pentru regiunea Europei Centrale și de Est. 

Spre deosebire de alte produse din aplicație, Uber Black oferă oferă mașini premium cu scaune din piele, spațiu pentru picioare și un nivel superior de confort. Pasagerii se pot aștepta la aceeași calitate în fiecare cursă, cu modele de la branduri precum Lexus sau Jaguar.

În plus, șoferii care aleg să conducă cu Uber Black trebuie să mențină un rating minim de 4,85 și să fie licențiați conform legislației în vigoare.

De asemenea, pasagerii au trei opțiuni pentru a-și personaliza cursa:

  • Modul Silențios: dacă pasagerii au nevoie să răspundă la mail-uri sau vor doar să se relaxeze, cursa poate fi una silențioasă prin simpla apăsare a unui buton. Dacă, în schimb, preferă o conversație, pot selecta această opțiune.
  • Ajutor cu bagajele: pasagerii pot anunța șoferii că au nevoie de ajutor pentru bagajele lor.
  • Controlul temperaturii: pasagerii pot comunica temperatura pe care o doresc înainte de a urca în autovehicul.
  1. Preluări mai flexibile. Pasagerii se pot bucura de mai mult timp pentru a ajunge la mașină – 5 minute până la aplicarea taxei de așteptare, față de cele 3 minute disponibile în alte servicii precum UberX.

Cum să călătorești cu Uber Black 

  1. Comandă
    Deschide aplicația și introdu destinația în caseta „Încotro?”. După ce te asiguri că adresele de preluare și destinație sunt corecte, selectează opțiunea Uber Black din partea de jos a ecranului. Apoi, apasă pe Confirmă Uber Black.

După ce se va găsi o mașină, vei vedea fotografia șoferului și detaliile mașinii și vei putea urmări pe hartă sosirea acestuia la locul de preluare.

  1. Călătoria
    Înainte de a te urca în mașină, asigură-te că detaliile mașinii corespund celor pe care le-ai văzut în aplicație.

Șoferul știe deja destinația și cel mai rapid traseu, dar, dacă dorești, poți alege un traseu preferat.

  1. Coboară
    Vei plăti automat prin metoda de plată înregistrată, așa că poți să cobori din Uber Black imediat ce ajungi la destinație. Nu uita să oferi rating șoferului.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

Te-ar mai putea interesa și
Miniștrii de Finanțe din UE au căzut de acord asupra noilor reguli privind rambursarea mai rapidă a banilor proveniți din dubla impunere
Miniștrii de Finanțe din UE au căzut de acord asupra noilor reguli privind rambursarea mai rapidă a banilor proveniți ...
Miniştrii de Finanţe din Uniunea Europeană, reuniţi marţi la Bruxelles, au convenit asupra unor noi reguli menite să ajute investitorii la recuperarea sumelor în caz de dublă impunere,......
Hidroelectrica raportează un profit de peste 1,32 de miliarde de lei pentru primele trei luni din an, în scădere 23%
Hidroelectrica raportează un profit de peste 1,32 de miliarde de lei pentru primele trei luni din an, în scădere 23%
Grupul Hidroelectrica a înregistrat în primele trei luni ale anului în curs un profit net în scădere cu 23%, la 1,326 ...
Banca Angliei ar putea decide luna viitoare să reducă dobânda de referință, în contextul evoluțiilor de pe piața forței de muncă
Banca Angliei ar putea decide luna viitoare să reducă dobânda de referință, în contextul evoluțiilor de pe piața ...
Nivelul salariului reglementat în Marea Britanie a crescut mai mult decât se estima în primul trimestru din 2024, dar ...
ANCOM: Viteza medie de download pentru internetul fix a crescut cu 10% anul trecut față de 2022
ANCOM: Viteza medie de download pentru internetul fix a crescut cu 10% anul trecut față de 2022
Utilizatorii de internet din România au înregistrat anul trecut o viteză medie de download de 587 Mbps pentru internetul ...