Bunnyshell ridică o rundă de investiții de 4 milioane de euro. Alin Dobra, CEO: “Vrem să ne extindem acoperirea către firmele Fortune 100”

Bunnyshell, startup românesc care a dezvoltat o platformă de tip environment as a service (EaaS) ce ajută echipele de programare să livreze software mai rapid, anunță o nouă rundă de investiții în valoare de 4 milioane euro. Investitorii existenți au alocat deja 3,5 milioane euro pentru această rundă, iar suma de 300.000 de euro este disponibilă pentru participarea investitorilor privați prin intermediul SeedBlink, platformă de finanțare pentru startup-urile tehnologice europene.
Lidia Neagu - mie, 26 iul. 2023, 10:01
Bunnyshell ridică o rundă de investiții de 4 milioane de euro. Alin Dobra, CEO: “Vrem să ne extindem acoperirea către firmele Fortune 100”

Ticketul minim este de 2.500 de euro pentru persoanele fizice care doresc să devină acționari ai companiei, iar campania de finanțare va fi deschisă până la data de 17 august 2023. Infuzia de capital va permite companiei Bunnyshell să-și accelereze creșterea vânzărilor pentru a deservi companiile din Fortune 100 și nu numai, precum și să alimenteze scalarea către etapa de creștere Series A.

Bunnyshell face ușoară crearea și administrarea de medii de lucru complexe pentru dezvoltare, testare și producție astfel încât echipele de programare să livreze software mai rapid și să se concentreze pe construirea celor mai bune produse de tehnologie. Bunnyshell este un produs care automatizează crearea mediilor de development, testare și producție, astfel încât programatorii să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine, adică să scrie cod și să inoveze.

“Această investiție este o etapă semnificativă pentru Bunnyshell și o dovadă a valorii pe care platforma noastră o oferă echipelor de programare. Mai departe, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piață, să ne extindem acoperirea către firmele Fortune 100 și să continuăm să ne îmbunătățim platforma în beneficiul clienților noștri. Am deschis runda de finanțare și investitorilor privați pentru că ne dorim să avem cât mai mulți oameni tehnici care să ni se alăture în misiunea noastră de a schimba modul cum se face development. Invităm toți oamenii tehnici și numai să vină alături de noi să construim un produs dezvoltat în România și care este deja folosit la nivel global”, a declarat Alin Dobra, CEO Bunnyshell. 

În general, pentru programatori sunt foarte puține oportunități de a investi early stage în companii ale căror produse le folosesc în viața profesională de zi cu zi. Ca specialist, să ai acces să discuți cu fondatorii, cu echipele de management și de produs, să poți să dai feedback și să fii parte din succesul acelei companii reprezintă o oportunitate, iar pentru echipa Bunnyshell înseamnă să aibă o comunitate de developeri care sunt și investitori, să testeze produsul, să dea feedback, ceea ce reprezintă un avantaj competitiv.   

“Eu sunt de profesie programator și mereu m-am bucurat când am avut ocazia să investesc în produse pe care le foloseam în viața de zi cu zi. De exemplu, am avut ocazia să investesc în compania DigitalOcean înainte de listarea publică pe bursa din SUA, și a fost o experiență foarte frumoasă să le fiu alături și din rolul de investitor, pe lângă poziția de client sau partener. De-a lungul timpului, am avut mai multe cereri de la clienți și parteneri care au văzut valoarea pe care o aduce produsul nostru, și care și-ar fi dorit să investească sume de 5.000 sau 10.000 în Bunnyshell, dar nu era posibil până acum”, mai spune antreprenorul Alin Dobra. 

Bunnyshell este o platformă cloud-agnostică de tip „Environments as a Service” care simplifică crearea și menținerea de medii de dezvoltare complete, testare și producție. Platforma permite astfel oricărei echipe de programatori să livreze software mai rapid și să se concentreze pe construirea de produse excelente. 

“Investiția în Bunnyshell a fost o decizie ușoară pentru Early Game Ventures. Avem o încredere imensă în abilitatea echipei de a livra, în potențialul produsului de a schimba modul cum se dezvolta software și în marea oportunitate de piață care ne așteaptă în viitor. Bunnyshell are toate ingredientele pentru a deveni standardul industriei pentru automatizarea mediilor de lucru”, a declarat Dan Călugareanu, Managing Partner Early Game Ventures.

“Abordarea inovatoare a companiei Bunnyshell pentru simplificarea dezvoltării software se aliniază perfect cu filosofia noastră de investiții. Suntem încântați să oferim investitorilor privați oportunitatea de a participa la această rundă prin intermediul platformei noastre, deoarece am avut Bunnyshell pe radar de ceva timp”, a declarat Mircea Ghiță, Country Manager România at SeedBlink.

Bunnyshell a obținut deja tracțiune pe piață și a semnat cu peste 70 de clienți B2B, inclusiv companii care au în echipe peste 500 de programatori din Europa, Statele Unite, Canada, America Latină și Asia.

Te-ar mai putea interesa și
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Renault Scenic E-Tech a câștigat ediția din 2024 a competiției Best Electric Car in Romania
Juriul competiției Best Electric Car in Romania a decis că modelul Renault Scenic E-Tech este mașina care merită trofeul ediției din 2024....
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 și annță deschiderea unei noi unități de lux
Lanțul de saloane de frumusețe și coafură GETT’S a înregistrat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro în 2023 ...
GETT’S, una dintre cele mai mari rețele în domeniul frumuseții și al coafurii în România pentru segmentul de 4 si ...
Consiliul Experţilor Economici din Germania și-a înrăutățit previziunea privind evoluția economiei din acest an
Consiliul Experţilor Economici din Germania și-a înrăutățit previziunea privind evoluția economiei din acest an
Consiliul Experţilor Economici din Germania (GCEE) a redus previziunile privind creşterea în 2024 a celei mai mari economii ...
ROCA Industry raportează pentru primul trimestru o cifră de afaceri consolidată de 141,5 milioane de lei
ROCA Industry raportează pentru primul trimestru o cifră de afaceri consolidată de 141,5 milioane de lei
ROCA Industry, primul holding industrial din România, specializat în materiale de construcții, listat pe piața principală ...