1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Finanţe şi bănci

A apărut „#camera de gardă pentru afacerile mici", prima platformă de finanţare a micilor afaceri

Omnicredit a lansat prima platformă fintech de finanțare a antreprenorilor din România care vine în sprijinul clienților săi nu doar cu produse financiare precum factoring, scontare sau finanțări, ci și cu sfaturi și idei practice pentru gestionarea firmelor.

26 mar, 2020 | ECONOMICA.net

„#camera de gardă pentru afacerile mici", cum a fost denumită platforma fintech pentru afacerile mici oferă și un newsletter dedicat care conține, pe lângă soluții, poveștile de supraviețuire ale unor firme mici care îi pot inspira pe cei care nu au deocamdată un plan de criză.

„Toți cei 20 de consultanți pe care îi avem sunt permanent în contact cu clienții noștri. Chiar dacă lucrăm de acasă - lucru posibil pentru că produsele noastre financiare se accesează exclusiv online -, cei care au apelat la noi de-a lungul timpului beneficiază azi de relații cu clienții la cel mai ridicat nivel. În afară de lichidități, mai mult timp pentru rambursarea unor împrumuturi sau alte facilități, proprietarii afacerilor au nevoie și de inspirație, și de speranță. De aceea am lansat acest concept de «#cameră de gardă pentru afacerile mici», un spațiu virtual unde sunt puse la dispoziția antreprenorilor sfaturi practice, idei, soluții de finanțare, dar și povești de supraviețuire pe timp de criză. În plus, acum mai mult decât oricând este necesar ca antreprenorii să știe că au la dispoziție instrumente financiare pe care le pot accesa, de tip factoring sau scontare, prin care își pot asigura nevoia de lichidități din perioada următoare fără ca acest lucru să însemne o îndatorare a companiei, ca în cazul creditelor", spune Elisa Rusu, CEO Omnicredit.

În afară de finanțări, lichidități sau sprijin din partea statului, firmele mici au nevoie în această perioadă de idei și sfaturi practice care să le ajute să gestioneze situația actuală și să traverseze perioada de criză, spun reprezentanții Omnicredit, prima platformă fintech de microfinanțare din România, ce oferă produse de factoring, scontare și microcreditare online.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO