1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti 21 º

Companii

A apărut o noua marcă de ţigarete ieftine în România

Producătorul JTI, prima companie multinaţională care a intrat pe piaţa locală a ţigaretelor, a lansat recent, în România, un nou brand. Sunt ţigări create pentru piaţa din Rusia.

07 iul, 2015 | ECONOMICA.net

JTI România, membră a Grupului Japan Tobacco, unul dintre cei mai mari producători internaţionali de produse din tutun, şi-a completat recent portofoliul de produse cu marca LD. Compania comercializează branduri precum Camel, Winston, Glamour, Mevius (Mild Seven) sau Silk Cut. Preţul unui pachet este de 12,8 lei. Ţigaretele sunt atât în format lung cât şi clasic. 

LD a fost lansată iniţial pe piaţa din Rusia, în 1999 şi a fost promovată  pe ideea unei mărci internaţionale de valoare, vândută la un preţ bun.  Ţigaretele LD erau produse la Liggett-Ducat, cea mai veche fabrică de profil din Moscova, iar acum sunt distribuite pe 36 de pieţe din Europa, Asia, Africa şi America. 

În momentul de faţă, JTI operează patru fabrici de ţigarete în Rusia.

JTI şi-a început activitatea în România în 1993 (denumită la momentul respectiv R.J. Reynolds) şi a fost una dintre primele companii multinaţionale înfiinţate în România. În 2012, JTI România a investit 25 de milioane de euro în fabrica din Bucureşti, ceea ce a condus la crearea a peste 125 de noi locuri de muncă.În total, JTI România are aproximativ 1.000 de angajaţi care lucrează în producţie şi în birourile de vânzări.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO