1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

A demarat construcția proiectului rezidențial Parcului20 din zona Expoziției

Cordia România a desemnat Concelex drept constructor al proiectului rezidențial Parcului20, din zona Expoziției din București, în care cei de la Cordia vor investi 40 de milioane de euro, iar lucrările de construcție au început deja.

10 apr, 2019 | ECONOMICA.net

 „Parcului20, unul dintre primele proiecte rezidențiale inteligente din România, va aduce pe piața din București locuințe destinate segmentelor mediu și mediu-superior,” a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia.  „După obținerea autorizației de construire în decembrie 2018, am urmărit să găsim acel furnizor care poate implementa o soluție complexă așa cum este cea de la Parcului20, care presupune construirea a 469 de apartamente cu finisaje de înaltă calitate, echipate standard cu sisteme smart-home.”

Cordia România a obținut în decembrie 2018 autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Parcului20, dezvoltat de companie în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, investiția totală în proiect fiind de 40 de milioane de euro.

Parcului20 va avea 469 de apartamente destinate segmentului mediu și medium-superior, iar proiectul va fi dezvoltat în două faze. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial, cea pentru care lucrările de construcție au fost demarate, este septembrie 2020, iar cea de-a a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima etapă.  Peste jumătate din unitățile din Parcului20 se califică pentru achiziția cu TVA de 5%.

Proiectul este unul dintre primele ansambluri rezidențiale inteligente din Romania, toate apartamentele fiind echipate standard cu sisteme smart-home de ultimă generație. Ansamblul va avea o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipamente outdoor pentru exerciții calestenice.

Recent, Cordia România a anunțat achiziția a patru loturi de teren,  situate în nordul Bucureștiului, pe care vor fi dezvoltate proiecte rezidențiale destinate segmentelor mediu și mediu-superior. Investițiile totale în dezvoltarea celor patru terenuri se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro și se adaugă celor 40 de milioane de euro ce vor fi investite în dezvoltarea proiectului rezidențial Parcului20.

Dezvoltatorul, parte a grupului Futureal, intenționează să livreze 500 de apartamente pe an pe piața locală.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO