A doua zi de Black Friday 2013. Unde puteţi merge la vânătoare de reduceri

Marii retaileri desfăşoară astăzi a doua zi a campaniei de reduceri Black Friday. Magazinele au programe speciale şi oferă discounturi în limita stocurilor disponibile. ECONOMICA.NET vă spune unde puteţi merge.
Economica.net - sâm, 23 nov. 2013, 08:21
A doua zi de Black Friday 2013. Unde puteţi merge la vânătoare de reduceri

Campania cu cele mai semnificative reduceri de preţ din an, Black Friday, a ajuns la a doua zi. Spre deosebire de primul an în care magazinele din România au sărbătorit Black Friday doar într-o singură zi, anul acesta majoritatea comercianţilor pe segmentul electroIT au decis să prelungească perioada de reduceri pe mai multe zile. Atenţie însă, reducerile se acordă în limita stocurilor disponibile, iar ieri magazinele au fost extrem de aglomerate, iar stocurile au fost epuizate la unele produse.

Unde puteţi merge astăzi

Cei care nu şi-au cheltuit deja banii alocaţi pentru evenimentul Black Friday, mai au o şansă şi astăzi sau chiar în zilele următoare. Altex, liderul pieţei electroIT din România, are şi astăzi preţuri de Vinerea Neagră atât în magazine, cât şi pe site-ul altex.ro. Campania durează la Altex până pe 24 noiembrie şi a anunţa că va împrospăta stocurile, dacă este nevoie. În primele 6 ore din prima zi de Vinerea Neagră , în magazinele Altex s-au înregistrat 830.000 de clienţi magazine, 45.000 de vizite simultan pe www.altex.ro şi 550 – de modele de produse disponibile în ofertă.

BLACK FRIDAY 2013. CATALOGUL ALTEX cu toate produsele. Începe pe 22 noiembrie, la ora 07:00

Anul acesta Flanco a organizat Black Friday exclusiv în magazine, site-ul companiei fiind folosit doar ca suport informaţional pentru clienţi. Retailerul are oferte şi astăzi şi mâine în toate unităţile pe care le operează. Bilanţul primelor 14 ore din weekend-ul de Black Friday arată că Flanco a atras 370.000 de vizitatori în reţeaua de magazine şi a generat vânzări de 45 de milioane de lei.

Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

 

Domo a anunţat iniţial că va participa la Black Friday atât online cât şi offline. Retailerul a avut însă probleme tehnice cu site-ul care nu funcţionează încă de joi noaptea. Ieri după amiază, compania şi-a anunţat clienţii să meargă în magazine pentru a profita de oferte. Campania de Black Friday la Domo se va desfăşura pe perioada a şapte zile, începând cu 22 noiembrie.

Black Friday 2013: Catalogul DOMO cu toate produsele la reduceri 

Black Friday în hipermarket

Singurul lanţ de hipermarketuri care şi-a anunţat prezenţa în campania Black Friday este Carrefour. Magazinul oferă reduceri cu această ocazie până pe 2 decembrie.

Oferta Carrefour aici

Black Friday 2013: ce reduceri are Carrefour

Weekend de reduceri şi pe online

Cei care nu doresc să iasă din casă, au posibilitatea de a cumpăra o multutudine de produse la preţuri mai mici. Indiferent de profil, marile magazine online au reduceri de Black Friday tot weekend-ul.

 

UPDATE BLACK FRIDAY 2013 – Cele mai mari reduceri din an. Vezi ultimele noutăţi

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...