A doua zi de Black Friday 2013. Unde puteţi merge la vânătoare de reduceri

Marii retaileri desfăşoară astăzi a doua zi a campaniei de reduceri Black Friday. Magazinele au programe speciale şi oferă discounturi în limita stocurilor disponibile. ECONOMICA.NET vă spune unde puteţi merge.
Economica.net - sâm, 23 nov. 2013, 08:21
A doua zi de Black Friday 2013. Unde puteţi merge la vânătoare de reduceri

Campania cu cele mai semnificative reduceri de preţ din an, Black Friday, a ajuns la a doua zi. Spre deosebire de primul an în care magazinele din România au sărbătorit Black Friday doar într-o singură zi, anul acesta majoritatea comercianţilor pe segmentul electroIT au decis să prelungească perioada de reduceri pe mai multe zile. Atenţie însă, reducerile se acordă în limita stocurilor disponibile, iar ieri magazinele au fost extrem de aglomerate, iar stocurile au fost epuizate la unele produse.

Unde puteţi merge astăzi

Cei care nu şi-au cheltuit deja banii alocaţi pentru evenimentul Black Friday, mai au o şansă şi astăzi sau chiar în zilele următoare. Altex, liderul pieţei electroIT din România, are şi astăzi preţuri de Vinerea Neagră atât în magazine, cât şi pe site-ul altex.ro. Campania durează la Altex până pe 24 noiembrie şi a anunţa că va împrospăta stocurile, dacă este nevoie. În primele 6 ore din prima zi de Vinerea Neagră , în magazinele Altex s-au înregistrat 830.000 de clienţi magazine, 45.000 de vizite simultan pe www.altex.ro şi 550 – de modele de produse disponibile în ofertă.

BLACK FRIDAY 2013. CATALOGUL ALTEX cu toate produsele. Începe pe 22 noiembrie, la ora 07:00

Anul acesta Flanco a organizat Black Friday exclusiv în magazine, site-ul companiei fiind folosit doar ca suport informaţional pentru clienţi. Retailerul are oferte şi astăzi şi mâine în toate unităţile pe care le operează. Bilanţul primelor 14 ore din weekend-ul de Black Friday arată că Flanco a atras 370.000 de vizitatori în reţeaua de magazine şi a generat vânzări de 45 de milioane de lei.

Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

 

Domo a anunţat iniţial că va participa la Black Friday atât online cât şi offline. Retailerul a avut însă probleme tehnice cu site-ul care nu funcţionează încă de joi noaptea. Ieri după amiază, compania şi-a anunţat clienţii să meargă în magazine pentru a profita de oferte. Campania de Black Friday la Domo se va desfăşura pe perioada a şapte zile, începând cu 22 noiembrie.

Black Friday 2013: Catalogul DOMO cu toate produsele la reduceri 

Black Friday în hipermarket

Singurul lanţ de hipermarketuri care şi-a anunţat prezenţa în campania Black Friday este Carrefour. Magazinul oferă reduceri cu această ocazie până pe 2 decembrie.

Oferta Carrefour aici

Black Friday 2013: ce reduceri are Carrefour

Weekend de reduceri şi pe online

Cei care nu doresc să iasă din casă, au posibilitatea de a cumpăra o multutudine de produse la preţuri mai mici. Indiferent de profil, marile magazine online au reduceri de Black Friday tot weekend-ul.

 

UPDATE BLACK FRIDAY 2013 – Cele mai mari reduceri din an. Vezi ultimele noutăţi

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...