1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

A fost inaugurată prima casă de schimb valutar care cumpără şi vinde Bitcoin în regim automatizat

LDV Bank a anunţat, vineri, inaugurarea primei case de schimb valutar care cumpără şi vinde Bitcoin în regim automatizat, potrivit News.ro.

18 oct, 2019 | News.ro

LDV Bank, un proiect al Globe Monnaie, este un exchange de criptomonede românesc, prezent pe piaţă din martie 2018.

Astfel, prin intermediul caselor de schimb valutar clasice, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poţi cumpăra şi vinde instant Bitcoin şi Ethereum.

LDV Bank a lansat vineri primul Crypto Spot în Bucureşti, în zona 13 Septembrie, în incinta Lucas Exchange, urmând ca în perioada următoare să fie deschise astfel de locaţii în multe alte puncte din ţară.

"În zilele noastre facem plăţi cu cardul extrem de rapid. Ne vedem online cu persoane aflate la mii de km distanţă. Trimitem instant galerii întregi cu poze. Mergem cu maşina pe distanţe foarte lungi. Folosim frecvent tehnologii fără să înţelegem cu exactitate cum funcţionează. Folosim beneficiile acestor tehnologii. La fel se întâmplă şi cu blockchain şi criptomonedele. Mulţi oameni nu vor să se complice cu tehnologia din spate sau cu conturi pe platforme greoaie. Vor să cumpere simplu şi rapid, cu cash, în siguranţă, oricât (sau aproape oricât) şi oricând doresc să facă acest lucru", arată LDV Bank într-un comunicat, potrivit News.ro.

Pentru asta, nu este nevoie de niciun cont făcut înainte, doar bani cash/crypto. De asemenea, tranzacţiile sunt făcute de un operator uman, mai arată comunicatul.

"Spre deosebire de ATM-uri, banii nu se introduc unul câte unul, lucru deranjant şi obositor la sume mai mari, ci sunt număraţi integral cu ajutorul maşinii de numărat bani", mai informează comunicatul.

Crypto Spots by LDV Bank reprezintă o alternativă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau localbitcoins, iar clienţii vor veni la ghişeu unde îşi vor face operaţiunile "în deplină siguranţă".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO