1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

News

A fost promulgată legea prin care Uniunea Naţională a Barourilor şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici devin utilizatoare a rețelelor STS

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care lista utilizatorilor reţelelor Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) a fost completată cu doi utilizatori noi - Uniunea Naţională a Barourilor şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici, relatează Agerpres.

20 noi, 2020 | Agerpres

Actul normativ vizează completarea anexelor nr. 1 şi 2 din Legea nr. 92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

În expunerea de motive a legii se arată că "este necesară facilitarea conexiunilor acestor profesii juridice pentru a le întări capacitatea de a furniza serviciile conexe ale justiţiei şi de a desăvârşi un concept funcţional pentru digitalizarea justiţiei în România".

De asemenea, se arată că se impune a fi completată lista cu Uniunea Naţională a Barourilor din România şi Uniunea Naţională a Notarilor Publici pentru a asigura "creşterea gradului de securitate a schimbului de informaţii cu autorităţile şi cu instituţiile publice cu care colaborează în mod direct".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO