1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

Finanţe şi bănci

Ghiseul.ro a fost interconectat cu Spațiul Privat Virtual (SPV)

Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) – Ghiseul.ro, platformă gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR),  este acum interconectat cu Spațiul Privat Virtual (SPV), sistem electronic al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), informează ADR prin intermediul unui comunicat.

12 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Cele două sisteme electronice naționale au fost interconectate pentru a  se da posibilitatea efectuării simple și rapide de către cetățeni a plăților. Astfel, persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar. Peste 30 de impozite și contribuții pot fi achitate online, sigur și eficient.

Ghiseul.ro reprezintă soluția online pentru digitalizarea modalităților de plată a taxelor și impozitelor, iar SPV este un serviciu oferit de ANAF persoanelor fizice și juridice cu scopul de a asigura comunicarea online pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale.

Pentru prevenirea răspândirii COVID-19, ADR recomandă tuturor cetățenilor să utilizeze aceste sisteme electronice, al căror scop este de a facilita procedurile de plată și de a elimina deplasările la sediile ANAF.

Autoritatea pentru Digitalizarea României este structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, având rolul de a realiza şi coordona implementarea strategiilor şi a politicilor publice în domeniul transformării digitale şi societăţii informaţionale. ADR a fost înființată prin Hotărârea de Guvern nr. 89/2020.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO