A început Black Friday la Flanco

Flanco Retail organizează în perioada 27 octombrie - 19 noiembrie, Black Friday, oferind reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată ţara şi online, la un stoc de peste 385.000 de produse, arată un comunicat al retailerului, remis, vineri, AGERPRES.
Economica.net - vin, 27 oct. 2017, 08:06
A început Black Friday la Flanco

‘Black Friday s-a schimbat, de la an la an, nu doar la nivel local, ci şi global. Anul trecut, marii retaileri internaţionali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună. Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă suficient timp la dispoziţie să-şi aleagă produsele de care au nevoie, am decis să urmăm calendarul şi în acest an. Este adevărat că Black Friday este sărbătoarea reducerilor la cele mai dorite produse, dar livrarea lor la timp şi în condiţii bune e la fel de importantă. Odată ce am extins perioada reducerilor de la trei zile, la o lună, am reuşit să gestionăm mai bine fluxul clienţilor din magazine şi de pe flanco.ro, numărul mare de comenzi şi livrări, iar cei care ne-au vizitat s-au putut bucura nu doar de ofertele speciale, ci şi de o experienţă de shopping plăcută şi rapidă.’, declară Dragoş Sîrbu, CEO Flanco

Flanco a pregătit clienţilor stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari şi 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor şi al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.

Retailerul va avea disponibile peste 100 de repere din gama proprie, Vision, de la televizoare şi telefoane, până la electrocasnice mari şi mici (aparate frigorifice, maşini de spălat, aragazuri, aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, maşini de tocat, storcătoare, mixere, cafetiere, râşniţe).

Retailerul pune la dispoziţie oferte de creditare de până la 24 de rate, pentru cumpărături făcute cu cardul de credit, deschis la marea majoritate a partenerilor financiari din ţară.

În plus, clienţii pot opta pentru un credit obţinut pe loc, fără adeverinţă de salariu, cu rate fixe şi perioadă de returnare flexibilă, de la 6, până la 60 de luni, prin Cetelem şi BRD Finance.

‘Împreună cu partenerii de finanţare, am optimizat fluxul astfel încât să ne permită să oferim un proces de aprobare a creditului de trei ori mai rapid decât până acum’, a subliniat Dragoş Sîrbu.

Un alt element de noutate îl reprezintă opţiunea de preaprobare a creditului, valabilă timp de 10 zile, pentru cumpărăturile în magazinele Flanco. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat peste 15% din total.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până la uşa clienţilor. Aceştia au posibilitatea, şi chiar sunt încurajaţi să verifice coletul în momentul primirii, pentru a se asigura că produsele comandate au ajuns în siguranţă.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajaţi, compania deţine o reţea de 123 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 85 de oraşe

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), a anunțat astăzi are un nou membru asociat, fiind vorba de ROMGAZ (simbol BVB: SNG),......
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan ...
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi către Agenţia Naţională pentru Achiziţii ...
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut mai devreme în acest an. Suntem încă în aprilie, în timp ce o faimoasă ...