1EUR = 4.7582 RON | Bucureşti 27 º

IT&C

A început licitaţia pentru implementarea televiziunii digitale terestre în România, proiect de peste 100 de milioane de euro

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) a demarat licitaţia pentru realizarea reţelei naţionale de televiziune digitală terestră, platforma care va înlocui emisia TV analogică pe cale radio terestră, programată să iasă din uz în iunie 2015 conform angajamentelor internationale.

09 dec, 2014 | HotNews.ro

Valoarea estimata a contractului este de 531,3 milioane de lei (peste 120 milioane de euro - inclusiv TVA), care include si costurile de finantare, conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice, citat de HotNews.ro. Finantarea se va face printr-un credit furnizor, cu o perioada de rambursare de 10 ani - perioada de valabilitate a licentei.

Contractul presupune achizitia de "echipamente, servicii si lucrari conexe: echipamente Headend (inclusiv software pentru management si monitorizare), echipamente transport semnal pe suport SDH si IP, echipamente emisie (emitatoare, antene, combinere), upgrade echipamente existente, lucrari C+M, echipamente electroalimentare (grupuri, baterii, redresori)".

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 ianuarie 2015, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 ianuarie 2015. In aceeasi zi va avea loc si deschiderea ofertelor.
Citiţi pe larg, pe HotNews.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO