A treia zi de Black Friday 2013: cine mai are reduceri

Este a treia zi în care marii retaileri electroIT desfăşoară campania cu cele mai mari reduceri de preţ dintr-un an. Pentru mulţi este ultima zi de Black Friday. Profitaţi de ultimele oferte!
Economica.net - Dum, 24 nov. 2013, 09:46
A treia zi de Black Friday 2013: cine mai are reduceri

Cum anul acesta marii jucători electroIT din piaţă şi nu numai au decis să devanseze cu o săptămână campania de Black Friday, care în mod tradiţional ar trebui să aibă loc pe 29 noiembrie, pentru mulţi astăzi este ultima zi de reduceri „nebune”. Retailerii anunţă pe paginile lor oficiale, dar şi pe reţelele de socializare că îşi aşteaptă clienţii în magazine.

Astfel, pe pagina Altex, liderul pieţei de electroIT din România, nu mai apare nicio informaţie despre campania Black Friday.Retailerul a anunţat însă că va participa la Vinerea Neagră în perioada 22-24 noiembrie, iar pe Facebook a anunţat ieri că au reîmprospătat stocurile.  În schimb, pe site-ul mediagalaxy.ro, deţinut tot de Altex, compania anunţă „reduceri extraterestre de Black Friday doar în magazine”. 

CATALOGUL ALTEX aici

BLACK FRIDAY 2013. CATALOGUL ALTEX cu toate produsele. Începe pe 22 noiembrie, la ora 07:00

Şi pentru Flanco astăzi este ultima zi de reduceri de Black Friday. Campania retailerului este însă valabilă doar în magazine, pagina de internet fiind folosită în cele trei zile de Vinerea Neagră doar ca suport informaţional. „Azi este ultima zi cu oferte trăznet de Black Friday în magazinele Flanco. Vă aşteptăm!Ţ, anunţa de dimineaţă compania.

CATALOGUL FLANCO AICI

Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

La Domo, cei care nu au cumpărat deja tot ce îşi doreau de Black Friday mai au posibilitatea să o facă atât online, cât şi în magazine. Magazinul online Domo este funcţional de abia de ieri, astfel că şi stocurile sunt ceva mai mari decât la alţi retaileri care au sistat deja campania de pe internet. De asemenea, spre deosebire de alţi retaileri, Domo a anunţat că va participa la Black Friday timp de 7 zile, începând cu 22 noiembrie. Oferta de 7 zile este valabilă însă doara pentru magazinele fizice. În magazinul online, astăzi este ultima zi de Vinerea Neagră. 

Black Friday 2013: Catalogul DOMO cu toate produsele la reduceri 

Black Friday în hipermarket

Singurul lanţ de hipermarketuri care şi-a anunţat prezenţa în campania Black Friday este Carrefour. Magazinul oferă reduceri cu această ocazie până pe 2 decembrie.

Oferta Carrefour aici

Black Friday 2013: ce reduceri are Carrefour


Dintre retailerii online, mai au Black Friday evoMAG, ClickShop sau Koyos.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...