1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

A treia zi de proteste în Piaţa Universităţii, după tragedia de la Colectiv

Bucureştenii au ocupat din nou joi seară Piaţa Universităţii, aceasta fiind a treia zi de proteste după tragedia care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în club Colectiv.

05 noi, 2015 | Agerpres
(update 05 noi, 2015 20:48) În Piaţa Universităţii s-au adunat circa 10.000 de oameni
Circulatia pe Magheru și bulevardul Elisabeta a fost blocată. În jur de 13.000 sunt în stradă în toată țara. Oamenii strigă „Alegeri curate, nu anticipate!” și „Fără politică!”, "Nu daţi afara tinerii din ţară!", ”Hoţii”, ”Plecaţi, plecaţi şi nu mai candidaţi!”, ”Corupţia ucide!” şi ”Parlament penal, marş la tribunal!”.

Oamenii au cântat Imnul naţional, agită steaguri şi suflă în vuvuzele.

Câteva mii de oameni scandează lozinci împotriva actualei clase politice şi flutură steaguri tricolore.

În jurul orei 18,30, manifestanţii adunaţi şi de această dată pe reţelele de socializare au ocupat bulevardul, circulaţia în zonă fiind oprită. Oamenii strigă ”Corupţia ucide!”, ”Parlament penal, marş la tribunal!”, iar unii dintre ai agită steaguri tricolore.

Grupul de manifestanţi se întinde de la fântâna de la Universitate până în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Nicolae Bălcescu cu bulevardul Elisabeta. La ora 19:30 se aflau circa 6.000 de oameni, însă, ca în fiecare seara, numărul lor creşte.

Protestatari s-au strâns şi în alte oraşe din ţară, la Cluj-Napoca, Sibiu, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Timişoara

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO