1EUR = 4.7260 RON | Bucureşti 32 º

News

“Academia Caţavencu” s-a închis

Redacţia celui mai vechi săptămânal umoristic din România de după 1989 a anunţat că publicaţia şi-a încetat apariţia, atât în varianta print, cât şi în cea online, din cauza problemelor financiare.

19 iun, 2014 | ECONOMICA.net

“Redacția Academiei Cațavencu nu mai are chef de glumă. Administrația trustului de presă în care este inclusă această revistă este, ea însăși, o poantă. O poantă bună- dacă este văzută dinafară, sau o poantă proastă, dacă este suportată dinăuntru. Astfel, numărul care urma să apară în ziua de 23 iunie 2014 nu va mai apărea (sau cel puțin nu în această formulă editorială). De asemenea, se suspendă și segmentul online al revistei – site și pagina de Facebook” se arată într-un comunicat de presă al redacţiei Academia Caţavencu publicat de Reporter Virtual.

“Facem acest lucru pentru că ne iubim revista, cititorii și meseria. Și pentru că ne respectăm pe noi înșine suficient de mult, încât să nu-i lăsăm pe alții să ne înjosească. De ceva timp, Academia Cațavencu funcționează într-o situație hilară: nu ajutată de administrația trustului de presă din care face parte ci, cumva, în ciuda acesteia” se mai arată în comunicatul de presă pe care ăl puteţi citi, integral, pe Reporter Virtual.

“Academia Caţavencu” face parte din trustful Medien Holding, deţinut de omul de afaceri Dan Adamescu, cercetat penal acum pentru fapte de corupţie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO