1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

News

Accor, cu 12 hoteluri în România, a preluat managementul Pullman Oko Golf Resort and Spa aflat la 30 km de Sofia

Accor operează o rețea puternică de 12 hoteluri în București, Sibiu, Constanța și Arad, respectiv un portofoliu de 1.641 de camere, iar planurile de dezvoltare ale grupului în România includ 11 deschideri noi, semnate și anunțate, până în 2022 și vor adăuga 1.510 camere noi în portofoliul Accor. În același timp, compania Orbis - filiala Accor din Europa de Est, a semnat un acord de management pentru Pullman Okol Golf Resort & Spa situat la doar 30 km sud-est de Sofia, capitala Bulgariei, iar grupul operează deja două hoteluri în Bulgaria - ibis Sofia și Novotel Sofia - și urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria - MGallery din Plovdiv, în martie 2020.

21 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Pullman Okol Golf Resort & Spa are cinci stele va oferi 149 de camere și 40 de reședințe private marca Pullman Living, precum și o zonă spa de 4.900 mp, cu piscină interioară și exterioară situată pe acoperiș. Locuitorii caselor de vacanta marca Pullman Living se vor bucura de toate facilitățile extinse din Okol Lake Park, inclusiv facilitățile hotelului, vor avea acces la o gamă largă de servicii de ospitalitate și rezidențiale, inclusiv concierge, restaurant în zona rezidențială și transport privat și vor beneficia de programul de închiriere operat de Pullman care le permite să genereze venituri din închiriere atunci când nu își folosesc proprietatea.

Natura și responsabilitatea față de mediu vor fi între principalele trăsături ale acestui resort. Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea, de asemenea, o zonă atractivă de 1.900 mp MICE (Meetings Incentive Conference and Events), cu o capacitate maximă de 500 de persoane, va oferi, pe o suprafață de 550 mp, doua concepte F&B de talie mondială, inspirate din bucătăria locală.

Terenul de golf este proiectat ca o facilitate  de înaltă calitate de 7.000 de yarzi. Situat la 1.000 de metri deasupra nivelului mării, pe o suprafață de 650 de hectare, în inima Parcului Lacului Okol, Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea priveliști excepționale asupra lacului Iskar și a pârtiilor de schi Borovets. Jucătorii de toate nivelurile se vor putea bucura de acest teren unic de golf. Pentru a spori provocarea jocului profesional șiplăcerea începătorilor, au fost concepute 4 repere pentru fiecare gaură.

House Club face parte din Pullman Okol Resort & Spa de 5 stele, dar va fi, de asemenea, o destinație în sine, cu stilul și identitatea proprie. Este un loc în care jucătorii, rezidenții și oaspeții din Okol Lake Park vor avea ocazia să se întâlnească, să socializeze și să petreacă momente memorabile. Viitorul Pullman Okol Golf Resort & Spa va fi un resort de lux care va asigura discreție completă și răsfăț, inclusiv un grad ridicat de servicii personalizate.

Accor operează în prezent peste 4.800 de hoteluri în întreaga lume - inclusiv aproape 3.000 de hoteluri în Europa. Cu 1.150 de hoteluri în dezvoltare, strategia Accor este de a accelera expansiunea rețelei hoteliere, atât prin creștere organică, cât și prin achiziții. Grupul operează deja 2 hoteluri în Bulgaria - ibis Sofia și Novotel Sofia - și urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria - MGallery din Plovdiv, în martie 2020.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO