Accor deschide hotelul ibis Styles Dunărea Galaţi. Vor urma alte cinci la nivel naţional în acest an

Accor își consolidează poziția pe piața românească și deschide primul său hotel în Galați, ibis Styles Dunărea Galați. Proprietatea din Galați este cea de-a doua deschisă în România în 2020 și va fi urmată îndeaproape de încă 5 în acest an, inclusiv Mercure Galați Centrum, până la sfârșitul lunii septembrie. Accor va adăuga încă 10 hoteluri portofoliului său în 2021-2023, iar planul de dezvoltare cuprinde branduri variate, de la segmentul economic până la cel de lux.
Economica.net - lun, 24 aug. 2020, 11:19
Accor deschide hotelul ibis Styles Dunărea Galaţi. Vor urma alte cinci la nivel naţional în acest an

Pe 24 august 2020, Accor deschide primul său hotel în Galați, care operează sub brandul ibis Styles. Hotelul este situat ideal pe Strada Domnească 13, la câțiva pași de Centrul Vechi al orașului Galați și în proximitatea Portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și al doilea ca mărime din România. În apropiere se află și teatre, parcuri, universități și alte instituții civice și culturale ale orașului.

Planul de renovare a inclus modernizarea camerelor, restaurantelor și a zonelor publice în conformitate cu standardele brandului ibis Styles, precum și investiții în cele mai noi servicii IT și digitale care vor oferi oaspeților o experiență optimă, eficientă și personalizată.

Hotelul are 80 de camere de design, precum și o zonă de conferințe complet echipată.

„Viteza dezvoltării Accor în România nu a fost influențată de provocările fără precedent pe care le-am întâmpinat în industria ospitalității în ultimele luni. Dovada este dată de deschiderea a 7 noi hoteluri în acest an, care vor însuma 802 de camere. Primele hoteluri deschise sunt ibis Styles București Centrul, pe 22 iunie și ibis Styles Dunărea Galați, pe 24 august. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele hoteluri noi care se deschid în România în acest an. În următoarele câteva luni, vor fi urmate de Mercure Galați, Mercure Timișoara, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Timișoara și ibis Bucharest Politehnica. Suntem entuziasmați de deschiderea a două noi piețe promițătoare în acest an – Galați și Timișoara. Alături de partenerii noștri, suntem nerăbdători să aducem experiența superioară oferită de Accor oaspeților și comunităților locale din aceste două orașe minunate.” – declară Christophe Chamboncel, VP Operations Management Romania & South-Eastern Europe.

Pentru următorii doi-trei ani, Accor a asigurat un plan de dezvoltare solid în România, cu 10 noi proprietăți, ce totalizează peste 1.344 de camere. Noile deschideri includ Swissotel Bucharest, un hotel de cinci stele în capitală, și alte branduri noi care vor intra pe piața românească.

Tot mai multe hoteluri se alătură rețelei Accor, deoarece investitorii și proprietarii doresc să profite din plin de revenirea viitoare a pieței ospitalității. Aceștia sunt motivați să devină parte a portofoliului, beneficiind astfel de notorietatea brandurilor, de puterea rețelelor de distribuție și a clubului de loialitate ale Accor, atât în Europa cât și în România.

Cu 5.000 de hoteluri la nivel mondial, Accor oferă expertiză atât în ceea ce privește contractele management hotelier, cât și de franciză, în funcție de nevoile investitorului. Grupul este alături de investitori de la debutul proiectului, în etapa de proiectare tehnică, până la deschidere și operare.

Portofoliul Accor este format din 39 de mărci diferite și include branduri îndrăgite și atractive, precum Mercure, ibis și ibis Styles, care se dezvoltă în prezent puternic în România. Cu Mercure, Accor oferă diversitate și un caracter de inspirație locală. Este singurul brand hotelier de categorie midscale care îmbină puterea unei rețele internaționale cu un angajament puternic față de calitate și experiență caldă a hotelurilor care își au rădăcina în comunitatea locală. ibis Styles este un brand care pune accent pe designul creativ și o atmosferă ludică, regăsite de călători în timpul șederii lor la ibis Styles. 

Ca răspuns la criza Covid-19, Accor a introdus măsuri de igienă și prevenție intensificate pentru a asigura siguranța oaspeților, reflectate în implementarea etichetei ALLSAFE. Eticheta reprezintă noile protocoale și standarde ridicate de curățenie ale Accor și asigură respectarea acestor standarde în hotelurile din întreaga lume. În România, toate hotelurile Accor – recent deschise și care funcționează deja – au fost certificate cu eticheta ALLSAFE până la sfârșitul lunii iulie.

Eticheta include distanțarea socială, aplicată în toate zonele comune, dispozitive de igienizare furnizate în spațiile publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curățenie a camerelor, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact frecvent și a băilor, check-in și check-out contactless și plăți efectuate electronic ori de câte ori este posibil, un program de curățare intensificat în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...