1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Extern

Acordul comercial dintre SUA şi China este "finalizat în totalitate" şi va dubla exporturile americane - Lighthizer

Prima fază a acordului comercial dintre Statele Unite şi China aproape va dubla exporturile americane pe piaţa chineză, în următorii doi ani, şi este ”finalizat în totalitate”, chiar dacă mai este nevoie de traducere şi de revizuiri ale textului, a declarat duminică reprezentantul pentru Comerţ Robert Lighthizer, transmite Reuters citat de News.ro.

16 dec, 2019 | News.ro

Lighthizer a afirmat la emisiunea “Face the Nation” de la CBS că vor avea loc nişte ”ajustări” de rutină ale textului, dar că acesta este ”finalizat în totalitate”.

Oficialul a spus că data şi locul în care va fi semnat acordul de către oficiali americani şi chinezi urmează să fie stabilit.

Acordul, anunţat vineri, după mai mult de doi ani şi jumătate de negocieri între Washington şi Beijing, va reduce unele tarife americane impuse importurilor de produse chineze, în schimbul achiziţiilor chineze mai mari de produse agricole, produse manufacturate şi de energie din Statele Unite, acestea urmând să crească cu circa 200 de miliarde de dolari pe parcursul următorilor doi ani. Citeşte mai departe pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO