1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

Extern

Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson îi va face mai săraci pe britanici faţă de acordul convenit de Theresa May - Analişti

Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeană îi va face mai săraci pe britanici decât acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, dacă va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analişti citaţi de Reuters, scrie News.ro.

18 oct, 2019 | News.ro

Comparativ cu acordul convenit de May cu UE anul trecut, pe care Parlamentul l-a respins de trei ori, acordul lui Johnson prevede o alimiere mai restrânsă la reglementările UE şi bariere comerciale mai mari între Marea Britanie şi cel mai mare partener comercial al său.

Johnson are în faţă acum o confruntare pentru convingerea Parlamentului, unde Partidul Conservator nu are majoritatea, pentru a obţine aprobarea acordului într-un vot care va avea loc sâmbătă.

”Chiar dacă Boris Johnson va reuşi să încheie acordul, celebrarea acestuia de către investitori va fi limitată de recunoaşterea că acesta va fi un Brexit destul de dur”, a declarat Paul O’Connor, manager de fonduri la Janus Henderson. Citeşte mai departe pe News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO