Acţionarii Băncii Carpatica au completat componenţa CS. Doi vechi membri au fost realeşi

Acţionarii Băncii Comerciale Carpatica au ales marţi trei membri în Consiliul de Supraveghere, reînoind mandatele actualului preşedintelui băncii, Nicolae Petria, şi pe cel al Doinei Toader, iar pe poziţia vacantă a fost ales fostul director general al reţelei de spitale Regina Maria,Ionuţ Pătrăhău.
Economica.net - mar, 01 oct. 2013, 12:34
Acţionarii Băncii Carpatica au completat componenţa CS. Doi vechi membri au fost realeşi

Pentru funcţia de membru CS la Banca Carpatica (BCC) şi-au mai depus cadidaturile Gabriel Burlacu (fost vicepreşedinte al Casei de Economii şi Consemnaţiuni) şi Iulian Velicu (fost vicepreşedinte Eximbank).

Vechile mandate ale lui Nicolae Petria şi al Doinei Toader expirau pe 14 noiembrie, iar un loc era vacant după ce Magdalena Manea a renunţat la funcţie pentru poziţia de director adjunct al FGDR.

Consiuliul de Supraveghere ar trebui să aibă în componenţă cinci membri, ceilalţi doi membri în funcţie sunt Ioan Trenca şi Silviu Popa.

Banca Comercială Carpatica a înregistrat în primul semestru un profit net de 16,1 milioane lei, în creştere cu 74,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la active în scădere cu 23,7% comparativ cu sfârşitul lui 2012, de 3,6 miliarde lei.

Omul de afaceri Ilie Carabulea deţine indirect aproape 46% din acţiunile Băncii Carpatica. Unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tănase, are 11,21% din acţiuni.

Te-ar mai putea interesa și
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ne intră banii în conturi
Anunţ despre când vor ajunge pensiile de Paşte. Şeful Poştei: Până de sărbători putem livra pensiile. Depinde când ...
Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului......
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
UE pune lupa, din nou, pe China. Autorităţile europene încep o anchetă privind piaţa chineză a dispozitivelor medicale
Uniunea Europeană a deschis miercuri o anchetă privind piaţa publică chineză a dispozitivelor medicale, suspectând ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, se temperează activitatea în piaţa de birouri – studiu
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală se aşteaptă la o creştere a investiţiilor. În România, ...
Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investiţiile în domeniu vor creşte în ...
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Grindeanu, despre constructorul Podului de la Brăila: Se joacă cu focul!
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu i-a transmis miercuri un avertisment public constructorului Podului de la Brăila, ...