1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Acţionarii Băncii Carpatica se reunesc pe 18 iunie pentru aprobarea fuziunii cu Nextebank

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Băncii Carpatica a fost convocată pe 18 iunie, pe ordinea de zi aflându-se aprobarea ofertei de fuziune cu Nextebank, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

16 mai, 2015 | Agerpres

La primul punct pe ordinea de zi se află 'aprobarea ofertei de fuziune între Nextebank SA şi Bancă, primită de la Nextebank SA şi a bugetului de până la 275.000 de euro, aferent derulării procesului de due-dilligence şi a pregătirii proiectului de fuziune'.

Adunarea ar urma să aibă loc în data de 18 iunie, la ora 12,00, la sala Polivalentă din cadrul Centrului de Afaceri Sibiu. La aceasta vor putea participa acţionarii înregistraţi la Depozitarul Central până la sfârşitul zilei de 8 iunie 2015, scrie Agerpres.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Înfiinţată la Sibiu în 15 iulie 1999, BCC este o bancă românească, partener de afaceri şi furnizor de soluţii personalizate în principal pentru companiile cu capital autohton. În prezent, banca deţine o reţea teritorială de 129 de unităţi cu acoperire naţională.

Nextebank a fost fondată în 1993. Acţionarul majoritar indirect începând cu 30 aprilie 2014 este Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de investiţii ce reuneşte ca investori importante instituţii financiare internaţionale (bănci multilaterale de dezvoltare) precum: BERD - Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare, FEI - Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), BSTDB - Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre, DEG - Banca de Dezvoltare parte a grupului bancar KFW, şi reprezintă al treilea fond de private equity administrat de Axxess Capital.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO