Acționarii One United au strâns 50 de milioane de euro de la investitori elvețieni și internaționali

Antreprenorul elvețian Claudio Cisullo și dezvoltatorul One United Properties SA au strâns 50 de milioane de euro prin intermediul [email protected] Properties Invest AG.
Andrada Ghira - mar, 08 iun. 2021, 11:15
Acționarii One United au strâns 50 de milioane de euro de la investitori elvețieni și internaționali

[email protected] Properties Invest AG a finalizat cu succes plasamentul privat al unui instrument financiar garantat în valoare nominală de 50 de milioane de euro.

Compania a fost fondată la sfârșitul lui 2020 de antreprenorul elvețian Claudio Cisullo, care deține 5% din One United, și One United, fondat de antreprenorii români Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Scopul noii firme este de a atrage capital internațional pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale sustenabile ale One United Properties în Romania. Iar planurile fondatorilor sunt de a atrage 500 de milioane de euro în următorii cinci ani. 

Claudio Cisullo deține, alături de Daniel Dines, 5% din One United și este și Președintele Consiliului de Administrație al celor două companii.

„Suntem încântați să primim subscripții de la 22 de investitori elvețieni și internaționali și să încheiem prima noastră strângere de fonduri cu un astfel de succes. Aceasta este confirmarea încrederii în activitatea One United Properties și în noua noastră companie de investiții, care oferă acces direct la o piață europeană în creștere dinamică, precum și o oportunitate de investiții durabile în active reale, premium”, spune Cisullo.

Entitatea emitentă este o filială privată înregistrată la Bursa de Valori din Luxemburg, iar instrumentul emis este înregistrat la Euroclear și Clearstream.

One United Properties urmează să se listeze pe Bursa de la București luna aceasta.

CITEȘTE ȘI Daniel Dines a cumpărat 5% din acțiunile One United Properties înainte de listarea la BVB

 

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...