1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Investiţii

Acţiunile producătorului român de telefoane mobile iHunt intră la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori Bucureşti

Acţiunile iHunt intră marţi la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori Bucureşti, acesta fiind primul retailer online şi producător de telefoane mobile care se listează la BVB.

09 iul, 2019 | Agerpres

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei, listarea iHunt la BVB a fost intermediată de SSIF GOLDRING S.A., în calitate de Consultant autorizat.

iHunt technology Import Export Ploieşti, importator direct de telefoane mobile şi accesorii din China, şi-a început activitatea în anul 2015, cu doi angajaţi şi cu un capital social de 200 lei.

La sfârşitul anului 2018, compania a ajuns la 25 de salariaţi, un capital social în valoare de 1,4 milioane lei şi o cifră de afaceri de peste 24 milioane lei. Peste 90% din cifra de afaceri a companiei revine vânzărilor de telefoane mobile, care reprezintă linia principală de afacere pentru iHunt. 

"Obiectivul strategic al companiei este acela de a ajunge, într-un orizont de timp de 2 ani, cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezeşti sub marca proprie, prezente în portofoliile marilor operatori locali", se precizează în anunţ.

În acest an, compania spune că încă din prima lună a anului jumătate din stocul de produse noi iHunt s-a vândut în faza de precomandă. 

În prezent, telefoanele iHunt se poziționează între primele trei branduri de telefoane mobile create de companii cu capital românesc.

iHunt vinde telefoane atât sub marca proprie (modele S10 Tank și S10 Tank 2019, S60 Discovery și S60 Discovery 2019, iHunt i1, S90 APEX, S100 Alien APEX), cât și din portofoliul altor producători precum Uhans, Nomu, Doogee, Mann și Blackview. Prețurile variază, pentru brandul propriu, între 295 și 2.200 lei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO