1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

Afacerile agenţiilor Eurolines şi TUI TravelCenter au urcat cu 34% la şase luni, la 108 milioane lei

Cifra de afaceri a companiei Touring Europabus România, care deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter, a crescut cu 34% în primul semestru, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 108 milioane lei (24,5 milioane euro).

04 sep, 2013 | Mediafax

"O creştere substanţială, de 75%, s-a înregistrat în primele şase luni la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines", se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, vânzările de bilete de avion au urcat cu 20%, iar activitatea de transport internaţional cu autocarul a crescut cu 8%.

În perioada analizată, reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines s-a extins cu 14 agenţii noi, la 77 de unităţi, fiind cea mai extinsă reţea de agenţii din România.

Touring Europabus România este membră a grupului Eurolines deţinut de Dragoş Anastasiu. Grupul, care cuprinde 18 companii din România, Germania şi Republica Moldova, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152,6 milioane lei, în creştere cu 25% faţă de perioada similară a anului trecut.

Din 2011, Touring Europabus România este reprezentantul exclusiv în România şi Republica Moldova al celui mai mare tour operator din lume, TUI Travel PLC, prin intermediul TUI TravelCenter.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO