1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Aflat în insolvenţă, producătorul Clujana deschide primul magazin online şi estimează o creştere cu 20% a vânzărilor

Producătorul de încălţăminte Clujana, care a intrat în insolvenţă la începutul acestui an, a deschis săptămâna aceasta  primul magazin online, dar și cel de-al doilea showroom de încălțăminte din piele în Cluj-Napoca. 

11 oct, 2018 | | ECONOMICA.net

Compania, aflată în procedură de insolvență în portofoliul CITR, deține două showroom-uri în Cluj-Napoca și colaborează pentru desfacerea produselor sale cu parteneri din mai multe județe din țară, printre care: Sibiu, Mureș, Iași și Cluj și exportă produsele în mai multe magazine din Germania și Italia, potrivit unui comunicat de presă al CITR. 

Prin această decizie, Clujana și CITR estimează o creștere cu 20% a vânzărilor produselor din portofoliu.

„Unul dintre obiectivele noastre este să creăm mediul propice pentru adaptarea brandului la piață și să cucerim un segment de clienți neexplorat până acum, tineri cu vârste între 25-40 de ani. Restructurarea Clujana presupune un mix de tradiție și modernitate, esențial pentru salvarea acestui brand important”, spune Mariana Boiciuc, partner CITR Cluj. 

Clujana a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 8,2 milioane de lei, dar a marcat o pierdere de aproape cinci milioane de lei. Producătorul avea la sfârşitul anului trecut 339 de angajaţi. 

Cu o istorie de peste 100 de ani, povestea Clujana începe în 1911, odată cu înființarea tăbăcăriei și a fabricii de pielărie, care a devenit rapid cea mai mare fabrică de încălțăminte din Estul Europei timp de mai mulți ani. În anii '80-'90, Clujana a fost identificată ca fiind cea mai mare fabrică din industria tăbăcăriei din România, care distribuie produse atât pentru piața internă cât și pentru export. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO