1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Agenţia de turism J'info Tours a atins pragul de 3 milioane de turiști

Înființată în 1990, J'Info Tours, una dintre primele agenții de turism din România democrată a anunţat atingerea pragului de trei milioane de clienţi.

04 mar, 2015 | ECONOMICA.net

"În ultimii ani am avut un real succes cu produse tip Vacanțe în România și, în paralel, ne-am dezvoltat astfel propria bază de turism la Snagov, Zamora-Poiana Țapului și Șimon-Bran. În an aniversar anunțăm atingerea unui număr de 3 milioane de turiști români și străini care au călătorit prin agenția noastră în țară și în străinătate. În toți acești ani am ținut pasul cu modernizarea tehnologiilor și a know-how-ului, ceea ce ne-a permis o abordare originală pe piață și o creștere a eficienței", se arată într-un comunicat al agenţiei.

"Am urmărit un plan de afaceri sustenabil care ne mentine profitabili de 25 de ani, am revoluționat turismul românesc prin produse de valoare care au creat o adevarată modă : Viva Spania, Bella Italia, Pe urmele lui Gaudi și Dali, Safari în Kenia sau Lumea lui Darwin: Galapagos și Venezuela" se mai arată în comunicat.

"Din anul 2000, suntem singurii parteneri din Romania ai HRG ( Hogg Robinson Grop ) – una dintre primele trei companii de management al călătoriilor și turismului din lume. Astfel, ne putem lăuda că turismul de afaceri reprezintă mai mult de 65% din traficul dezvoltat de agenția noastră", mai spun cei de la J'Info Tours.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO