1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

Ai absolvit liceul? Iată unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Germanos

Germanos face angajări la Botoşani, Constanţa, Urziceni, Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare. ECONOMICA.NET îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

30 mar, 2014 | ECONOMICA.net

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Botoşani, Constanţa, Urziceni, Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare.
Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai minimum studii medii cu profil economic sau tehnic, ai cunoştinţe de operare PC, eşti o persoană dinamică, cu excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care poate lucra eficient în condiţii de stres.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi cei care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile sau au cunoştinţe şi experienţă în contabilitate primară.

25 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele Botoşani, Constanţa, Urziceni. Detalii, aici. 

Până pe 7 aprilie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile la Germanos în oraşele Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO