1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Ai o idee bună, dar nu ai bani pentru ea? Vezi cum îi poți obține foarte ușor

Dacă aveți o idee, dar vă lipsesc banii pentru a vă trăi visul, puteți apela la cei din jur. Pentru că există o platformă unde oricine își poate înscrie proiectul, apelând la publicul din întreaga lume pentru finanțare și dezvoltarea proiectului.ECONOMICA.NET vă spune ce aveți de făcut.

04 iul, 2012 | | ECONOMICA.net

Dacă sunteți designer, muzician, regizor sau lucrați în IT, dacă aveți o idee care credeți că vă va aduce faima sau bogăția, dar nu aveți bani să o realizați, atunci Kickstarter.com este soluția potrivită.

Site-ul a fost gândit ca o platformă de finanțare pentru proiecte independente. Cum funcționează? Foarte simplu. Trebuie să dați click pe butonul "Start your own project" și să creați o pagină unde să descrieți proiectul dumneavoastră: în ce constă, cum va fi făcut, ce va face, etc. Urmează sprijinul prietenilor, al familiei, apoi al celor care sunt interesați ca proiectul dumneavoastră să prindă viață.

Există trepte diferite de finanțare - spre exemplu, un utilizator care vede proiectul dumneavoastră și vrea să contribuie trebuie să doneze minimum un dolar. Trebuie să puneți recompense pentru cei care donează sume mai mari: spre exemplu, un utilizator care vrea să înregistreze un album muzical oferă descărcarea gratuita a acestuia, online, pentru cei care au donat 5 dolari sau mai mult, un CD semnat pentru cei care donează 25 de dolari sau mai mult, un disc din vinil personalizat, plus versurile în varianta digitală și altele pentru cei care donează 50 de dolari sau mai mult, și așa mai departe.

Puteți seta o țintă, o anumită sumă care considerați că este suficientă pentru realizarea proiectului dumneavoastră. Ca idee, realizatorii unuia dintre proiectele aflate pe Kickstarter, despre care a scris și ECONOMICA.NET, Pocket TV, cereau 100.000 de dolari pentru realizare. Proiectul a adunat de patru ori suma, adică 400.000 de dolari.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO